Як працює інтернет-магазин брендового дитячого одягу

Інтернет-магазин «I love mommy» пропонує своїм клієнтам брендовий дитячий одяг таких відомих  торгових марок як Carter's, Oshkosh, OldNavy, Cat&Jack, George, Columbia, More Kids, Andriana, Pompea та ін. Бренди зарекомендували себе і є добре знаними не тільки на території країни-виробника, але й далеко поза її межами.

 

Кожні батьки з дбайливістю підбирають одяг для дітей, враховуючи його якість, практичність та зовнішній вигляд. Інтернет-магазин запропонованого нами дитячого одягу містить дитячий одяг для хлопчиків, а також дитячий одяг для дівчаток. Висока якість речей здивує навіть найвимогливіших батьків, оскільки наші речі виготовлені з високоякісної бавовни, яка є приємна на дотик. Адже надзвичайно важливо, щоб речі були приємними до ніжного тіла вашого малюка. Ще один фактор, який є важливий, коли ви купляєте дитячий одяг, це – його практичність. Брендові речі торгових марок, які пропонує наш інтернет-магазин дитячого одягу, служитимуть вашому малюку до того часу, доки він не виросте з нього.

 

Для батьків є надзвичайно зручний інтернет-магазин тим, що у них часто немає ні часу, ні можливості заглянути в дитячі магазини і пошукати необхідний одяг для свого малюка. Інтернет- магазин дитячого одягу «I love mommy» – це економія вашого часу і водночас задоволення від вибраних вами речей.

 

Для швидкого і ефективного пошуку ви можете перейти одразу у необхідний вам розділ: одяг для дівчаток чи одяг для хлопчиків. У нас ви можете знайти дитячий одяг для щоденних прогулянок, дитячі сукні для юної леді, костюмчики для справжніх суперменів, нарядний одяг на особливі події, а також різного роду аксесуари. Дитячі піжами із натуральних тканин подарують вашій дитині солодкі сни, створюючи комфорт та ніжність.

 

Дуже часто батьки думають, що, одягнувши дитину в надзвичайно грубий одяг, дитині буде тепліше від цього. Але в такому випадку рухи дитини стають обмеженими, а для дитини рух – це життя. Наші речі мають перевагу в тому, що у них дитина почуває себе зручно, а натуральні тканини підтримуватимуть необхідну температуру тіла вашого малюка, даруючи шкірі можливість дихати. Дитячий комбінезон взимку захистить малечу від лютих морозів і водночас не обмежуватиме її рухів.

 

Після щоденних прогулянок, смачних обідів та активних ігор одяг вашої дитини постійно потрібно змінювати на чистий, тому прати після маленьких непосид завжди доводиться часто. Дитячий одяг повинен бути стійким до прання, не облазити і не втрачати свого первинного вигляду. Багато речей, які пропонують дитячі магазини, на жаль, не відповідають даним вимогам і уже після першого прання втрачають яскравість кольорів та товарний вигляд. З речами таких торгових марок як «Carter’s», “Old Navy”, “Gerber”, “Okie Dokie”, “Gymboree”, “Disney”, “Crazy 8”, “Cherokee”, “Circo” та інших американських брендів, одяг вашої дитини завжди буде як новий.

 

Діти дуже не люблять одягатися, але наш дитячий одяг не створює ніякого дискомфорту при одяганні. Дитячі плаття та дитячий комбінезон мають зручні защіпки, боді легко одягаються через головку, тому ваш малюк і не помітить такої нелюбимої процедури.

 

Оформити замовлення дуже просто і немає необхідності відвідувати дитячі магазини. Потрібний дитячий комбінезон на осінь чи на зиму? Ви йдете в гості і хочете вибрати своїй принцесі найкращі дитячі плаття? Тоді ми допоможемо втілити ваші бажання в реальність. Ви просто обираєте той дитячий одяг, який сподобався, у корзину (якщо зайшли як зареєстрований користувач), вказуючи необхідний розмір. Для вибору розміру вам допоможе таблиця розмірів, яка відповідає певному бренду. Після цього вам залишається обрати спосіб оплати (оплата на карточку ПриватБанку або післяоплата при отриманні товару) і після замовлення на пошту прийде підтвердження. А наш менеджер зв’яжеться з вами, щоб уточнити замовлення. Також замовлення можна зробити за допомогою контактного телефону або електронної пошти. Доставка може відбуватися різними зручними для клієнта способами: кур’єром по Львову, через відділення «Нова Пошта», «Укрпошта» або за допомогою будь-якої транспортної компанії.

 

Для постійних клієнтів існує система знижок. Оскільки, замовивши брендові речі одного разу, вам не захочеться більше ходити у інші дитячі магазини і витрачати на це багато дорогоцінного часу, який ви можете замість цього провести зі своєю дитиною. Подаруйте дитині гарне дитинство у зручному одязі.

Рекомендовані товари