Переваги і недоліки слінгів

Слінг – оригінальне рішення для носіння дитини. Якщо кілька років тому це пристосування викликало у суспільстві подив і нерозуміння, то зараз воно користується великою популярністю серед сучасних молодих мам і тат.

В чому плюси слінгів?

Перш за все, в тому, що вони полегшують життя батькам. Переносячи малюка у слінгу, мама або тато стають більш мобільними, не прив’язаними до візочка й не обтяженими проблемами з його транспортуванням. Адже існує немало перешкод для тих, хто виходить на прогулянку зі своєю дитиною й змушений спускати, а потім і підіймати візок з високо розміщених поверхів. Візочком далеко не заїдеш, а «подорожувати» з ним по місту в громадському транспорті чи на машині також досить проблематично. Набагато комфортніше вирішувати справи, коли дитина у слінгу.

Корисні слінги і в домашніх умовах. Діти маленького віку інколи потребують цілодобової уваги до своєї персони, через що у батьків не вистачає часу на виконання дрібних домашніх справ. Зі слінгом цю ситуацію можна легко вирішити. Слід лише помістити у нього малюка й дитина завжди буде під наглядом та зацікавленою заняттями дорослих, а дорослі в цей час зможуть спокійно господарювати.

Для новонароджених особливо важливо відчувати близькість до рідної мами, її тепло та запах. Слінг ідеально підходить для забезпечення цього. До того ж, він допомагає при грудному годуванні, особливо тим мамам, чиї дітлахи часто потребують грудного молока.

В чому плюси слінгів

Це пристосування зручне та просте у використанні. Слінг швидко та легко одягається і знімається, з його допомогою можна по-різному носити малюка: на спині, на грудях, на боку. А для того, щоб перекласти малюка з однієї пози в іншу, його не обов’язково діставати зі слінга. Тож у слінгу малюк почуватиметься комфортно у будь-якому положенні.

Спеціалісти стверджують, що правильно підібраний слінг сприяє розвитку мускулатури малюків та їхнього вестибулярного апарату.

Які недоліки слінгів?

Попри всі плюси цього пристосування, є й низка мінусів, які неодмінно слід врахувати. Один з них – це висока вартість. Порівняно з сучасними функціональними візочками, ціни на слінги є більш приємними, проте, як і будь-які інші дитячі товари, потребують значних фінансових витрат.

Влітку у слінгах спекотно. Навіть якщо слінг виготовлений з екологічно чистого та легкого матеріалу, шар вашого власного одягу, шар одягу вашого малюка плюс шар тканини слінга у сукупності виконуватимуть функцію грілки. Зважаючи на це, і собі, і дитині доведеться підбирати відповідний наряд.

Займатись своїми справами, коли малюк у слінгу поряд – це дуже зручно. Проте в список цих «справ швидкого виконання» не входить шопінг одягу чи взуття для мами або тата (залежно від того, на кому слінг з дитиною), адже це пристосування постійно доведеться знімати і зайвий раз турбувати малюка. Для такого часопроведення краще обирати візочок або переносне крісло.

Які недоліки слінгів

Магазин дитячих товарів I Love Mommy – це місце, де можна придбати все необхідне для дітлахів будь-якого віку. Радимо вам ознайомитись на нашому сайті з асортиментом продукції від найкращих світових брендів, в числі яких:

  • -          Carter`s;
  • -          Oshkosh;
  • -          H&M;
  • -          Morekids;
  • -          Andriana Fashion Collection та низка інших.

Доступні ціни, великий вибір, швидка доставка й кваліфікована інформаційна підтримка – лише одні з причин, завдяки яким прихильниками I Love Mommy щоденно стає все більше і більше українських батьків.

 

Рекомендовані товари