I Love Mommy у Вінниці! ТК «ПетроЦентр» (другий поверх), просп. Коцюбинського, 70. Графік роботи: понеділок - неділя, з 10:00 до 19:00. Будемо раді Вас бачити!

Бодіки від Carter`s – універсальний дитячий одяг

При виборі одягу для свого чада батькам завжди хочеться знайти бодай один універсальний варіант, який вдало підходив би для будь-якої нагоди й міг би поєднуватись з іншими елементами гардеробу. Торгова марка Carter`s потурбувалась про це й створила великий асортимент бодіків для малюків. Вони поєднують у собі всі бажані характеристики – зручність, практичність та красу, через що користуються великою популярністю серед покупців по всьому світу.

Різновиди бодіків від Carter`s

Цей одяг виготовляється для малюків віком від 0 до 24 місяців у різних моделях:

- З коротким рукавчиком;

- З довгим рукавчиком;

- Боді-маєчка;

- Боді-льолі;

- Боді-сорочка;

- Боді-гольфик;

- Та боді-реглан.

Набори бодіків від Carter`s

Бодіки в наборі від цієї торгової марки відрізняються по довжині. Це дуже зручно та передбачливо, адже малюки ростуть швидко й потреба у новому одязі для них виникає дуже часто.

Для пошиття бодіків використовують 100% котон та еластан. Цей матеріал гарно тягнеться, завдяки чому зможе підлаштуватись під комплектацію будь-якого малюка.

Набори бодіків на короткий рукавчик складаються з 3, 5 або 7 штучок. Особливості моделей цих комплектів у застібці між ніжками. Більшість бодіків мають розрізи від горловини до плеча, завдяки чому одягати їх набагато зручніше та легше. На деяких моделях на плечах містяться кнопочки-застібки. У наборах бодіків для хлопчиків є 3 боді-поло з комірцем, декоративною кишенькою та застібкою на ґудзики від горловини до грудей.

Набір бодіків на довгий рукавчик – це комплект з 4 або 6 штук. Розмір NB цих бодіків особливий, бо має антицарапки, які за потреби можна відкотити. Такі моделі можуть бути з манжетами або без них, мати звичайну горловинку або розрізи на плечах для більш комфортного одягання.

Набори термотрикотажних бодіків на довгий рукав складаються з 3 штук. Більшість моделей мають звичайну горловину та манжетки. Такий одяг перебачає також наявність застібки на ґудзиках від горловини до грудей. Термотрикотаж – це тканина, яка добре вбирає вологу і зберігає тепло. Такий одяг ідеально підійде для прогулянки на свіжому повітрі під час прохолодної погоди.

Набори боді-льоль складаються з 3 моделей на довгий рукавчик. Цей варіант бодіків має застібки-кнопки на запаху та між ніжками. Кнопочки пришиті таким чином, щоб не доторкатись до тіла дитини та не приносити йому дискомфорт.

Не меншою популярністю користуються набори боді-майочок, який класично включає у себе 5 штук. Їхня особливість у застібці між ніжками. Деякі моделі для маленьких модниць можуть бути оздоблені рюшами або мереживом на плечах.

Carter`s турбуються і про найменших. Для малюків віком до 6 місяців цей бренд виготовляє набори трикотажних льоль з 4 штук з застібкою на кнопках. Особливий елемент моделей розміру NB – антицарапки, що відкочуються.

Одиничні моделі бодіків від Carter`s

Для тих, кому не до вподоби купувати цілі комплекти, існують варіанти окремих моделей бодіків. При бажанні їх самостійно можна компонувати у стильні набори й щодня тішити свого малюка новим комплектом зручних речей.

Боді-гольфики – це одяг для малюків від 0-3 до 18-24 місяців. Всі моделі виготовляються з 100% котону, мають застібки на кнопках між ніжками або зліва від горловини до плеча. Моделі для дівчаток та хлопчиків відрізняються за своїм дизайном.

Боді-сорочки – це переважно котоновий або байковий одяг. Від горловини до поясу вони застібаються на ґудзики. Крім цього, передбачено застібку між ніжками. Верхня частина таких моделей являє собою класичну сорочку вільного крою з комірцем, кишенькою і ґудзиками на рукавах. Завдяки своєму зовнішньому вигляду та надзвичайній зручності з першого дня стають фаворитами гардеробу навіть найбільш вимогливих дітлахів.

Боді-реглани з кишенькою, манжетами на рукавах, застібкою між ніжками на кнопочках та ґудзиками від горловини до грудей вирізняються особливим відчуттям свободи, яку можуть подарувати своєму маленькому власнику. Такі речі створюють з урахуванням найменших дрібниць, тож немає жодної імовірності того, що вони принесуть вашому малюку дискомфортні відчуття.

В чому особливість та перевага такого дитячого одягу?

Всі види бодіків від Carter`s мають оригінальний дизайн, можуть бути оздоблені декоративною кишенькою, наліпками, нашивками чи бути виготовленими з матеріалів з яскравими принтами. Вони бувають тематичними, святковими чи повсякденними.

Бодік – невід’ємний елемент гардеробу кожного малюка віком від 0 до 24 місяців. Цей одяг – універсальний варіант для сну чи прогулянок, відпочинку чи активної діяльності. Бодіки можна одягати під спідню білизну в холодну пору року або в комбінації з шортиками, штанями чи лосінами. 

Рекомендовані товари