Брендовий дитячий одяг фірми “Carter’s”

Брендовий дитячий одяг фірми “Carter’s” дарує можливість батькам зробити покупку як для новонароджених, так і для старших за віком діток.  Дитячий одяг із США – це поєднання високої якості та водночас практичності.  Торгова марка “Carter’s” створена ще у 1865, зарекомендувала себе як виробник якісних речей. Впродовж усіх  років свого існування, компанія ретельно дбає за свою репутацію, продовжуючи удосконалювати свою продукцію до найменших дрібниць.

 

Кожні батьки хочуть, щоб їхня дитина виглядала гарно та нарядно, і водночас цей одяг був якісний та приємний до ніжного тіла дитини. Продукція “Carter’s” допоможе вам створити максимальний комфорт для вашого малюка. Завдяки своїй популярності, торгова марка зарекомендували себе не тільки на території країни-виробника, але й далеко поза її межами. Магазин дитячого одягу, в якому представлені товари “Carter’s”, завжди користуватиметься попитом завдяки якісному та стильному дитячому одягу.

 

Прочитавши книжки по догляду за немовлятами, батьки можуть дізнатися, що із ряду причин, чого їхня дитина може плакати (попри бажання їсти чи бажання знаходитися у чистоті) є бажання комфортного одягу. Тобто, якщо одяг для новонароджених є тісним та незручним, то малюк може поскаржитися на це за допомогою свого сигнального плачу. Тому батьки повинні з особливим підходом дбати не тільки про гарний зовнішній вигляд того чи іншого одягу, але й про те, щоб надзвичайно ніжна та чутлива до зовнішніх подразників шкіра дитинки, мала можливість дихати у такому одязі.

 

Дитячий одяг із США фірми Картерс пропонує надзвичайно великий вибір елегантних суконь, спідничок, блузочок  та капелюшків уже для найменших леді, а також костюмчики, джинси та стильні сорочки для справжніх суперменів.

 

Для батьків добре відомо настільки часто виникає необхідність прати одяг після прогулянок з малими непосидами, чи після смачного обіду або активної гри. Тому дитячий одяг повинний бути стійкий до прання та вигорання. Адже часто після першого же прання одяг втрачає свої яскраві кольори і набуває зовсім не такого вигляду, як перед покупкою. Одяг Картерс буде служити вашому малюку до того часу, доки ваш малюк просто не виросте з нього. І скільки би разів ви не прали, речі матимуть такий вигляд, як нові.

 

Купивши одяг Carter’s одного разу, ви стаєте постійним покупцем і прихильником даного бренду. Оскільки 100% якісна бавовна, м’які внутрішні шви та продумані декоративні деталі – це те, що потрібно вашому малюкові. Останній пункт є не менше важливим, адже дуже часто різного роду декорації, які оздобленні на одязі, є нашиті зовсім не продумано, і створюють при дотику дискомфорт для вашого малюка.

 

 Розмірна сітка торгової марки «Carter’s» є надзвичайно зручною при покупці дитячого одягу. Ярлики на одязі мають різне кольорове забарвлення, відповідаючи за той чи інший розмір, враховуючи ріст і вагу. Для зовсім крихітних малюків (preemie) Картерс створили лінію одягу з розрахунком до 2,3 кг і ростом 43 см. Одяг для новонароджених (newborn) розрахований на 2,3 кг-3,6 кг і ріст 55 см. Для 3-місячного малюка (3 month)розмірна сітка Картерс враховує 3,6-5,7 кг і ріст – 55-61 см, для 6-місячного (6 month) – 5,7-7,5 при рості 61-67 см, для 9-місячного 7,5-9,3 при рості 67-72 см. Від одного року до двох розмірна сітка Картерс поділяється на три групи – одяг для 12-місячної дитини (9,3-11,1 кг, ріст – 72-78 см), одяг для 18-місячної дитини (11-12,5 кг, ріст – 78-83), для 24-місячної дитини (12,5-13,6, ріст – 83-86 см). Аналогічно існує таке співвідношення росту і кілограмів відповідно до розміру для дітей віком від 3 до 7 років. Така розмірна сітка є надзвичайно зручною, адже часто дитячий одяг для новонароджених інших виробників містить ярлик із вказаними місяцями, але оскільки кожна дитина розвивається по-різному, то це абсолютно не означає, що позначка «3 місяці» на етикетці означатиме, що це підійде вашому малюку. Вказані не тільки місяці, а й вага в кілограмах і ріст, допоможуть вам підібрати необхідного розміру дитячий одяг.

 

Магазин дитячого одягу «I love mommy» пропонує вашій увазі дитячий одяг із США. Ми рекомендуємо вам лише найкраще та найякісніше по доступній ціні. У нас ви можете одягнути вашого малюка у брендові речі таких провідних торгових марок як “Carter’s”, “Gap”, “Old Navy”, “Disney”, “Gerber”, “Okie Dokie”, “Circo” та інші. Наш магазин дитячого одягу запропонує одяг на прогулянку, домашній одяг, нарядні дитячі речі, аксесуари, іграшки. З нами ви зробите все для того, щоб дитинство вашої дитини пройшло у яскравих кольорах та комфортних речах.

Рекомендовані товари