Про бренд дитячого одягу Champion

Компанія одягу “Champion – автор інновацій спортивного одягу. Співпрацюючи близько з 2000 спортивних клубів по всьому світу, фірма є офіційним спонсором Європейської Волейбольної Ліги Чемпіонів. Одяг “Champion” продається у понад 60 країнах світу, користуючись великим попитом.

 

Якщо вдатись до історії компанії, то поява цього відомого бренду сягає 1919 року і завдячує братам Ейбу і Біллу Фейнблумам. Брати назвали своє підприємство «Knickerbocker Knitting», виробляючиодяг для спорту, а також активного відпочинку. Завоювавши першість серед інших брендів спортивного одягу, компанія була перейменована на “Champion”.

 

Куртка “Champion” стала настільки зручною, що позиціонувала не тільки як спортивний одяг, але і як одяг для повсякденного життя. А також комбінезон “Champion” та кросівки “Champion” крокували в ногу із різними видами спорту на цей час.

 

Станом на сьогоднішній день одяг “Champion” – це різноманітні куртки, штани, комбінезони, футболки, шорти, майки, кросівки. В 1997 році дебютувала перша колекція сумок, а також рюкзаків цієї торгової марки.

 

Перш за все, надзвичайно важливим є матеріал, з якого робиться та чи інша річ, а особливо тоді, коли мова йде про спортивний одяг. Такий одяг повинен бути особливо зручний і ні в якому випадку не бути завадою для гравця під час змагань чи тренувань. Одяг “Champion” виготовлений із використання ідеальних волокон для трикотажу. Така тканина максимально сприятиме відчуттю провітрюваності та сухості.

 

Не мало важливим є те, що тканина містить термоізоляційний ефект – матеріал навіть після прямого контакту із водою, утримує здатність зберігання тепла. Також такі тканини відрізняються бактерицидними властивостями: містять фактори, які підтримують природній рівень кількості бактерій на шкірі, за вдяки чому приховує неприємні запахи. Цим фактором не слід нехтувати, оскільки у спортивному одязі доводиться не одноразово пріти, тому це є прерогативою серед іншого одягу.

 

У категорію спортивних товарів входить і взуття. Це кросівки, кеди, балетки і мокасини. У хорошому спортивному взутті, якепризначене для спорту, можна знайти, звернувши увагу на приставку “air” в назву . Вона позначає , що взуття добре вентилюється , пропускаючи повітря, а значить, перешкоджає утворенню запаху і поту. Крім того, в підошві такого взуття є спеціальні повітряні бульбашки, які полегшують процес ходьби.

 

Кросівки “Champion” – це зручність і легкість ходьби. Ви взуваєте їх і забуваєте, що вони є на ваших ногах. Ви водночас захищені від усіляких механічних ушкоджень, але при тому відчуваєте вільну ходьбу та можливість для шкіри дихати.

 

Спортивні костюми “Champion” користуються шаленою популярністю. Вони підходять вдало як для щоденної прогулянки, так і для спортивних тренувань. Кожен, хто купує кросівки “Champion”, куртку “Champion” чи будь-який інший одяг даного бренду, залишається його прихильником на довгі роки, замінюючи стару модель на новішу.

 

У спортивному одязі дуже важливо є його зносостійкість. Оскільки, активно займаючись спортом, різними тренуваннями, бігом – одяг може зазнати різних пошкоджень. Тому спортивний одяг має бути надзвичайно якісний. Саме від цього залежить наскільки довго прослужить одяг , який ми одягаємо на інтенсивні спортивні заняття.

 

Офіційний сайт “Champion” пропонує вам обрати потрібний одяг відповідно до виду спорту чи просто для зручного проведення часу. Купити одяг “Champion” можна і в Україні, знайшовши потрібен товар на нашому сайті.

 

Компанія “Champion” орієнтується на життєві цінності, які ніколи не втратять своєї актуальності: активність, здоров’я, сила духу.Це те, що дійсно важливо для кожної людини для ведення здорового способу життя. Врахування досвіду заслужених спортсменів, їхні зауваження і тісна співпраця з федераціями та спортивними клубами – це головні завдання, які ставлять перед собою розробники одягу.

 

Одяг “Champion – це насолода від спорту, це доступна за ціною марка для людей, що люблять активний спосіб життя, які створюють власний стиль, для яких якість та комфорт мають велике значення.

Рекомендовані товари