Дитячі зимові комбінезони Carter`s: особливості та переваги

Взимку завжди хочеться одягати дитину в теплі, комфортні речі. Зимовий комбінезон Carter`s саме той виріб, який гарантує зручність малюкові. Розглянемо особливості такого виду одягу та його переваги.

 

Переваги комбінезонів

Переваги комбінезонів полягають не тільки в їх зручності, але мають ряд інших плюсів. Розглянемо кожен з них детальніше.

 

Практичність

Комбінезони досить легко одягати, дитині не потрібно прикладати великих зусиль для цього. Тому вироби часто купуються немовлятам. Та й старшим дітям в такому вбранні буде комфортно.

 

Герметичність

Завдяки щільному приляганняю до тіла, всередину виробу не буде проникати волога, сніг, комбінезон надійно захистить від вітру.

  

Легкість

Комбінезони набагато легше, ніж куртки і дитячі штани. Тому дитина може цілий день перебувати в такому вбранні не відчуваючи дискомфорту та інших неприємних відчуттів.

 

Яким повинен бути дитячий комбінезон?

Одна із головних умов - комбінезон повинен швидко одягатися та зніматися. Дітям, які вміють самостійно стояти, рекомендується вибирати вироби, що мають одну блискавку.

 

Ретельно огляньте блискавку. Застібку вибирають таким чином, щоб вона була не дуже тугою, якісною, могла застібатися максимально швидко, розщіпатися, не створюючи шуму. Оптимальним варіантом блискавки вважається тракторна. Важливо, щоб в комірі був присутній тканинний куточок, який заважає блискавці.

 

Важливо, щоб низ комбінезону закінчувався трикотажними манжетами, що захищає ноги дитини від вітру чи холоду. На рукавах обов'язково перевіряють наявність гумки або манжета. При наявності відворотів, вдастся додатково захистити руки дитини від холоду. Також важливо врахувати такі деталі:

  • наявність глибокого капюшону, що дає змогу ще й підчіпляти шапку, наявність додаткової куліски, що має фіксатор для захисту від негоди;
  • наявність коміру-стійки в горловині, щоб не тиснув на підборіддя, не закривав рот, це попередить появу подразнень шкіри;
  • наявність світловідбиваючих нашивок, які будуть служити спеціальним захистом.

 

Також часто можна знайти комбінезони-трансформери, які легко перетворюються в зручні спальні мішки. Такий варіант зручний під час подорожей з дитиною.

 

Особливості зимового комбінезона Carter`s

Зимові комбінезони Carter`s складаються з теплих зимових штанів і комфортної курточки. Штани мають манжети, які будуть зручно фіксуватися на черевичку. Бретелі штанів регулюються, що дуже комфортно для дитини. Куртка створена на основі флісової підкладки, розташованої по спинці. Також флісовий утеплювач є в капюшоні. Курточку зручно застібати за допомогою блискавки. Блискавка захищається спеціальною вставкою. Переваги виробів:

  • наявність силіконового або синтепонового наповнювача;
  • використання для виготовлення натурального водовідштовхувального та вітронепродувного матеріалу;
  • гарантія зручності, завдяки чому вироби можна носити під час активного відпочинку;
  • легкість комбінезону, що не обмежує рухів дитини, в порівнянні з іншими брендами, які відрізняються випуском об'ємних, важких виробів;
  • оригінальний і яскравий дизайн одягу, адже дизайнери використувують тільки яскраві та насичені відтінки, це дозволяє дитині відразу виділитися серед інших діток.

 

Носити комбінезони можна при температурі від 0 до -10  С, але якщо підчіпити дитині флісову кофту, дозволяється застосовувати виріб і до -15 С.

 

Колір і модель виробів залежить від уподобань дитини. Діти охоче носять те, що вибирають самостійно, без батьківських підказок. Велике значення має характер дитини. Спокійним малюкам не підійдуть агресивні тони, любителям активного проведення часу не знадобляться щільні утеплюючі підкладки, оскільки діти в них будуть пітніти і одразу мерзнути.

Важливі особливості комбінезонів

Вибираючи дитині зимовий комбінезон Carter`s, слід враховувати, що курточка повністю відповідає вказаним розмірам, а ось штани трохи маломірять. При покупці рекомендується відштовхуватися від реальних розмірів, розташованих на сторінці товару кожного з виробів.

 

Оскільки капюшони виробiв не стягуються, комбінезони рекомендується надягати спільно зі снудом або стильним шарфом. Рукави виробів знизу фіксуються липучками. Штани комбінезона високі, тому добре закривають спину, грудну клітку дитини. На талії у виробів є гумка.

 

Зимовий комбінезон Carter`s відмінний варіант для стильних і впевнених у собі дітей.


Рекомендовані товари