Чому варто обрати для дитини чоловічки від Carter`s

Carter`s – один з всесвітньо відомих брендів, який спеціалізується на виготовленні дитячого одягу. Асортимент продукції цієї торгової марки включає у себе наряди для малюків різного віку. Особливо відзначається лінійка чоловічків від Carter`s, оскільки моделі цього одягу поєднують у собі всі бажані характеристики – комфорт, привабливий зовнішній вигляд, практичність та гіпоалергенність.

Різновиди чоловічків від Carter`s 

Кожен малюк заслуговує на наявність красивих та зручних речей у своєму гардеробі. Carter`s – це бренд, який турбується про дітлахів різного віку, тому асортимент чоловічків включає у себе різні варіанти.

За матеріалом виготовлення чоловічки поділяють на:

- Трикотажні;

- Термотрикотажні;

- Махрові;

- Флісові;

- Плюшеві.

Їх поділяються і за віком на:

- Від 0 до 24 міс.;

- Від 0 до 9 міс.;

- Від 2 до 5 р.;

- Від 6 до 12 р.

 

Особливість трикотажних чоловічків

Для новонароджених цей одяг виготовляють у різних варіантах: з відкритими або закритими стопами, з застібкою на кнопках чи на замку. Кожен з варіантів чоловічків виготовляється з увагою до найменших деталей задля забезпечення максимального комфорту малюкам у перші місяці їхнього життя.

Чоловічки з застібкою на замку мають всередині захист для того, щоб замок не прилягав до тіла та не міг пошкодити малюка під час застібання. А на моделях з застібкою-кнопками для більшої надійності та зручності кнопки розміщені по внутрішньому шву між ніжками та на спині.

Ще одна особливість чоловічків для дітей від 0 до 9 місяців – це наявність антицарапок на моделях розміру NB, які за потреби можна відкотити. Одяг для дітей такого віку не передбачає наявності антислизьких стоп.

Трикотажні чоловічки виготовляють і для дітей від 12 місяців до 5 років. Вони також можуть бути з відкритими чи закритими стопами, проте, на відміну від моделей для новонароджених малюків, мають антислизьку підошву. Такі чоловічки можуть мати застібку у вигляді блискавки чи кнопок. Захисту від замка у них не передбачено.

Трикотажні чоловічки для дітей можуть слугувати у якості одягу для спання чи наряду для прогулянок. Деякі моделі, виготовлені з цупкого трикотажу чи з байкою всередині, можуть мати капюшон, що стане додатковим захистом дитини від несприятливих умов. Для виготовлення чоловічків використовують і термотрикотаж – матеріал, який гарно зберігає тепло і не утримує вологи. Такий одяг ідеально підходить для прохолодної походи.

Основні характеристики махрових чоловічків

Цей тип одягу створюється лише для дітей віком від 0 до 9 місяців. У всіх моделях передбачена наявність застібок на замку або кнопках та закриті стопи. Моделі NB не мають антицарапок, а стопи не мають антислизького захисту. Всередині такі чоловічки мають трикотаж, а ззовні – махру.

Флісові чоловічки та їхні особливості

Фліс – це 100% поліестер. Чоловічки з такого матеріалу, як і трикотажні моделі, можуть використовуватись у якості одягу для сну чи прогулянок. Вони мають застібку – замок.

В прогулянкових моделях замочок буває від горловини до кінця ніжки, від горловини до низу животика або від горловини до грудей з застібками-кнопками між ніжками. Також вони можуть мати капюшон з плюшевою підкладкою. Флісові чоловічки для сну для дітей віком від 12 місяців до 12 років мають замок та закриті стопи з захистом проти ковзання. Флісові чоловічки – гарне утеплення для зимового періоду. Вони чудово підходять під верхній одяг.

Плюшеві чоловічки для дітей від Carter`s

Такі чоловічки – прогулянковий варіант. Вони можуть мати відкриті або закриті стопи, застібку на замку й капюшон на трикотажній підкладці. Плюшеві чоловічки найкраще підходять для прогулянок у період теплої осені та весни у якості верхнього одягу.

Чому варто купити чоловічки від Carter`s для своєї дитини?

Цей тип одягу – універсальний варіант для дітей різного віку. Чоловічки можуть бути нарядом для прогулянки чи сну. Залежно від пори року чоловічки можуть замінити верхній одяг або одягатись під нього.

Трикотажні моделі – найтонші. Вони можуть бути частиною дитячого гардеробу впродовж цілого року. Взимку такі чоловічки можна одягати під верхній одяг, а в теплі пори року використовувати у якості піжами чи прогулянкового наряду. Термотрикотажні та махрові чоловічки є набагато теплішими.

А найтеплішими з-поміж усіх варіантів являються плюшеві і флісові моделі. Матеріали, з яких вони виготовлені, гарно зберігають тепло тіла, не вбирають вологу, тож вдало підійдуть для прохолодної погоди. Асортимент чоловічків для дітей є великим, тож без проблем можна буде обрати варіант з манжетами чи без них, з кишеньками чи капюшоном.

Чоловічки від Carter`s зможуть подарувати вашому чаду не лише тепло та комфорт, а й гарний настрій. Деякі моделі виготовляються з тканин з яскравими принтами, можуть мати «веселі попки»,  бути оздоблені різними нашивками та інші декоративні елементи.

Чоловічки для дітей від Carter`s – це не лише красивий, а, в першу чергу, зручний одяг. Вони можуть закривати всі частини тіла й надійно захищати від холоду. Чоловічки замінюють відразу два елементи гардеробу дитини – штанці та регланчик й ідеально підходять для щоденного використання дівчаткам та хлопчикам різного віку.

Рекомендовані товари