Що тепліше: фліс чи плюш

Сучасний асортимент дитячого одягу включає у себе моделі, виготовлені з різноманітних тканин. Можливість вибору – це добре, проте визначитись з тим, який варіант буде для малюка найбільш комфортним та теплим, мамам та татам вдається дуже непросто. Обираючи для дитини зимовий одяг, основна перевага надається флісовим або плюшевим речам. В чому їхня відмінність і який з матеріалів тепліший? Спробуємо розібратись у цій статті.

Фліс і його особливості

Цей матеріал являє собою синтетичну «шерсть», що складається з поліестера. Фліс вирізняється:

  • -          об’ємністю;
  • -          легкістю;
  • -          еластичністю;
  • -          практичністю;
  • -          міцністю.

Цей матеріал не вбирає вологу, але добре її проводить. Не потребує особливого догляду, а після прання дуже швидко висихає. Флісовий одяг – чудовий вибір для прохолодної пори, адже ці речі добре тримають тепло й не втрачають своїх теплоізоляційних властивостей навіть будучи мокрими. Одягнувши своє чадо на прогулянку у костюм чи кофтину з флісу, можете не турбуватись про те, що малюк замерзне.

Фліс і його особливості

Що являє собою плюш?

Плюш – це тканина, покрита ворсом з бавовняних, шерстяних або шовкових волокон, яка вирізняється особливою м’якістю, а речі з неї – надзвичайною зручністю. Плюшевий дитячий одяг має такі переваги:

  • -          висока міцність;
  • -          практичність;
  • -          красивий вигляд;
  • -          гарні теплоізоляційні властивості.

Попри всі плюси, плюш – важчий за фліс матеріал, потребує особливого догляду, легко забруднюється й важко очищується.

Що являє собою плюш?

Який дитячий одяг тепліший: з флісу чи з плюшу?

Обидва ці матеріали чудово підходять для пошиття речей для зимового гардеробу новонародженим. І фліс, і плюш здатні зберегти тепло й створити максимально комфортні умови для прогулянок на свіжому повітрі взимку. Проте теплішим вважається одяг з флісу. Окрім високого теплоізоляційного показника, цей матеріал є більш практичним та довговічним, що не менш важливо для дитячих нарядів.

Який дитячий одяг тепліший: з флісу чи з плюшу?

В чому полягає наша пропозиція?

Якщо ви прагнете купити дитячий одяг, але не знаєте якому магазину довіритись – радимо вам звернути увагу на каталоги онлайн-магазину I Love Mommy. Асортимент нашої продукції зможе приємно вразити навіть найприскіпливіших батьків. Великий вибір товарів від відомих брендів, доступні ціни, зручні умови оформлення замовлення покупки та її швидка доставка – все це ми готові запропонувати своїм клієнтам.

Рекомендовані товари