Одяг для новонароджених дітей

Одяг для новонароджених потрібно обирати з особливою ретельністю. Оскільки шкіра немовлят надзвичайно чутлива до зовнішніх подразників, одяг має бути максимально ніжним та приємним до  тіла малюка.

 

Усі батьки хочуть створити якнайкращі умови для своїх дітей, тому намагаються купувати якісний одяг та іграшки відповідно до своїх можливостей. Важливо, щоб одяг для немовлят був виготовлений із натуральних тканин та малюку було комфортно у ньому. Варто пам’ятати, щоб шкіра немовлят могла дихати у такому одязі.

 

Для більшості дітей процес переодягання завдає багато дискомфорту, тому важливим фактором при легкість одягання і наявність зручних застібок для швидкого переодягання.

 

Боді та чоловічки замінили колишні льолі та повзунки, завдяки чому, можна з легкістю змінити замінити підгузник для свого малюка. Бодіки “Сarter’s”, відомого американського бренду дитячого одягу, виготовлені із високоякісного м’якого трикотажу, який при контакті з тілом малюка створює відчуття ніжності, а зручні застібки сприяють швидкій заміні одягу, не завдаючи зайвих клопотів для малюків та й самих батьків.

 

Чоловічки для немовлят забезпечують зручність та комфорт, тому що тіло дитинки завжди перебуває у теплі, адже вони є суцільними, на відміну від повзунків чи льоль. Тому вдягнувши чоловічки, вам не потрібно турбуватися про пошук штанців та кофтинки. Боді та чоловічки Carter's для новонароджених будуть виглядати новими, скільки б разів ви їх не прали, а кольори залишатимуться такими же насиченими, як і при покупці.

 

Дитячі вушка є надзвичайно чутливими до перетягів, тому дуже важливо одягати шапочки для новонароджених діток. Тримати вушка потрібно в теплі особливо у перші місяці життя. Тому варто мати декілька варіантів для новонароджених діток, щоб завжди мати на зміну.

 

Забираючи дитину із пологового будинку, батьки хочуть, щоб у такий відповідальний момент, дитина виглядала особливо святково. Великою популярністю користуються конверти на виписку. Такі конверти для новонароджених є на різні сезони: якщо це осінньо-зимовий сезон - утеплений, а у весняно-літню пору такий конверт буде значно тоншим. Та в будь-якому випадку, конверт для новонароджених буде служити не тільки як конверт на виписку, але й  для щоденних прогулянок.

 

В "I Love Mommy" ви можете придбати чудові комбінезони для немовлят на холодну пору року, які зігріватимуть вашого малюка впродовж прогулянок. При виборі комбінезону для немовлят слід пам’ятати, що не завжди в одязі, який виглядає об'ємно, вашій дитині буде тепло та комфортно. Наші комбінезони допоможуть вашому малюку почувати себе вільно, дозволять йому активно рухатися,забезпечуючи свободу рухів і водночас підтримуючи потрібну терморегуляцію тіла.

 

Речі для малюка мають бути вільними, щоб якомога менше сковувати його рухи. А ще такі речі значно легше одягати та знімати, адже процес переодягання для більшості малюків є надзвичайно неприємним. Одяг для новонародженого має бути теплим та зручним.

 

Найпростіше, звісно, одягнути дитину влітку. Адже при високій температурі на вулиці, на прогулянку можна вдягнути лише боді чи тоненькі чоловічки для новонароджених. Найважливіше не перестаратися, оскільки перегріте тіло дасть про себе знати у вигляді натільних прищиків. Якщо на вулиці вітер, варто подбати про тоненьку шапочку для новонароджених малюків. А от щодо холодної пори року, потрібно подбати про утеплені речі. У весняно-осінній період важливо придбати демісезонний комбінезон для немовлят, а взимку буде доречним комбінезон або прогулянковий конверт на синтепоні чи хутрі.

 

Одяг для новонароджених, пошитий із натуральних тканин, є гіпоалергенним та ніжно прилягає до тіла малюка. Враховувати потрібно, перш за все, якість, а не дизайнерське оформлення, особливо це стосується одягу для немовлят. Саме тому потрібно обирати речі відомих фірм і не економити на комфорті вашої дитини. Тоді ваш малюк даруватиме вам багато позитивних емоцій, адже ви створите для нього всі необхідні для цього умови.

Рекомендовані товари