Вибираємо дитяче зимове взуття

Як правильно обрати дитяче зимове взуття

Ніжки малюка завжди повинні бути в зручності та теплі, а в прохолодну пору – особливо. Існує декілька важливих характеристик вибору зимового взуття, спільних як для дівчачих, так і хлопчачих черевичків. Серед них:

1. Правильно виміряна довжина ноги.

Підбір взуття для дитини значною мірою ускладнюється через те, що нога малюка росте швидко й чобітки, які ще кілька місяців тому були якраз, зараз будуть сильно тиснути. Оскільки процеси росту – природне явище, батькам залишається лише врахувати можливі зміни стопи свого чада й обирати моделі з запасом, «на виріст». Для зимових чобітків цей запас повинен становити від 1 до 1,5 см. Його буде достатньо для комфортної ходьби навіть у потовщених шкарпетках та створення простору для повітря, завдяки якому ніжка не буде мерзнути.

2. Правильно виміряна повнота ноги.

У більшості брендів ця характеристика класифікується на три категорії: широку, середню й вузьку. Обирати взуття слід з обов`язковим врахуванням повноти дитячої ніжки, оскільки за невдалого вибору навантаження на стопу буде нерівномірним, що може призвести до появи дискомфорту й навіть можливих ускладнень зі здоров`ям.

Як правильно обрати дитяче зимове взуття

3. Якісний матеріал.

Сучасний ринок готовий запропонувати турботливим батькам та їхнім дітлахам великий вибір моделей зимового взуття, проте найпоширенішим та найкращим вважається взуття з таких матеріалів, як:

-          натуральна шкіра + текстиль;

-          нубук.

Чобітки з натуральної шкіри – це найбільш надійний варіант для сильних морозів та нестабільних погодних умов. Цей матеріал характеризується високою міцністю та гігієнічністю.

Нубук – більш витончений матеріал, що робить його менш практичним у питанні зимового взуття. Чобітки з нубука зможуть подарувати ніжкам вашого чада тепло й комфорт, проте якщо за вікном волого, то варто надати перевагу більш водостійким моделям.

4. Надійна підошва.

ПВХ та ТЕП – найкращі матеріали для підошви дитячого зимового взуття. Вони забезпечують надійність, не ковзають по вологим та вкритим снігом поверхнях й вирізняються особливою легкістю. Крім того, підошва повинна бути гнучкою й еластичною, це зробить ходьбу по нерівних поверхнях у рази зручнішою.

5. Матеріал утеплювача.

Аби ніжка вашої дитини була в теплі й навіть за дуже низьких температур не відчувала дискомфорту, утеплювач повинен бути натуральним. Хутро – один з найбільш підходящих варіантів. Цей матеріал розрізняється в залежності від способу обробки.

Матеріал утеплювача

Наша пропозиція

В онлайн-магазині дитячих товарів I Love Mommy можна швидко й просто купити зимове взуття для дівчаток та хлопчиків різного віку. Асортимент наших каталогів вразить навіть найвибагливіших покупців, оскільки ми пропонуємо лише якісні та варті ніжок ваших малюків чобітки.

 

Рекомендовані товари