Варіанти дитячого одягу для сну

Одяг для сну – це найбільш комфортний та улюблений одяг. Від піжами значним чином залежить зручність та якість відпочинку в нічну пору доби. Організувати «спальний гардероб» малюка досить непросто, адже слід підібрати наряд, в якому дитині було б в міру тепло й в міру прохолодно, а також максимально комфортно й затишно.

Особливості та різновиди спального дитячого одягу

Для дітлахів різного віку передбачений відповідний тип піжами. Новонароджених зазвичай вкладають спати у тому одязі, в якому малюки проводять решту дня вдома. Спальним костюмом у цьому випадку виступають повзунки чи льолі. Для тих, кому виповнилось 6 і більше місяців, існує більше варіантів «спального гардеробу», в числі яких:

Варіанти дитячого одягу для сну

Чоловічки вирізняються особливою практичністю й зручністю. Цей одяг не має зав’язок чи гумок, які могли б тиснути чи обмежувати рухи, тож сну вашого чада в такому наряді нічого не заважатиме. Чоловічки виготовляють з м’яких та еластичних матеріалів, яким переважно виступає трикотаж. Деякі моделі додатково мають шкарпетки та рукавички. Найкраще чоловічки підходять дітям віком до 2 років.

Боді являє собою своєрідний комбінезон. Верх може бути виготовлений у вигляді майки, футболки чи кофтини з довгими рукавами. Між ніжками на боді наявні кнопки, завдяки яким одягати і роздягати малюка набагато простіше. Такий одяг – зручний і практичний, чудово підходить для сну.

Особливості та різновиди спального дитячого одягу

Конверти обирають для тих малюків, які постійно розкриваються уві сні. Ці своєрідні дитячі «спальні мішки» не дадуть змерзнути вночі й стануть гарною альтернативою ковдрі. Особливість конструкції конвертів у наявності застібок на плечах. В такому наряді голова малюка буде відкрита, а решта тіла – надійно укутана м’яким, теплим і приємним на дотик матеріалом. Поряд з класичними варіантами існують утеплені конверти, з капюшоном, застібкою-блискавкою по всій довжині та навіть рукавами.

Найбільш універсальним спальним нарядом вважається піжама. Цей одяг підходить для дітлахів будь-якого віку. Основними критеріями вибору піжами - це наявність гумки на штанях та горловини на кофті, що не тиснуть, відсутність гудзиків та інших декоративних елементів, які можуть заважати комфортному сну та відповідна до зросту дитини довжина штанин та рукавів. Піжами бувають зимові (флісові чи махрові) й літні (легкі, бавовняні костюми).

Що ми можемо запропонувати

Що ми можемо запропонувати

Онлайн-магазин дитячого одягу I Love Mommy – це місце, де можна знайти якісні брендові речі за доступними цінами. В каталогах на нашому сайті представлено продукцію від найкращих світових брендів, в числі яких Carter`s, Oshkosh, H&M, Old Navy, Morekids, Jumping Beans, Cherokee, Okie Dokie, Andriana Fashion Collection та низка інших. Особливої уваги заслуговує спальний одяг. В нашому асортименті знайдуться піжами для дівчаток та хлопчиків різного віку!

Рекомендовані товари