Особливості ортопедичного взуття для малюків

В дитячому віці організм малюка тільки починає формуватись, тому піддається численним змінам. Аби процеси росту й розвитку проходили без проблем, слід потурбуватись про наявність зручного одягу та взуття.

Ортопедичне взуття – це перевірений часом та багатьма батьками спосіб профілактики можливих викривлень стопи малюка або лікування вже наявних проблем. Вона дозволяє коригувати положення ніжки у взутті, фіксувати її у правильній позиції, запобігати появі ускладнень, а також забезпечує комфорт та зручність за будь-якої температури.

Різновиди ортопедичного дитячого взуття

Український ринок пропонує великий вибір. Це дозволяє підібрати модель чобітків відповідно до індивідуальних особливостей та вподобань майбутнього маленького власника. Загалом ортопедичне взуття класифікують на такі види, як:

-          зі ступінатором;

-          без ступінатора;

-          зі стелькою;

-          без стельки.

Різновиди ортопедичного дитячого взуття

Ступінатор являє собою щільну стельку, конструкція якої дозволяє підняти вище центральну частину стопи. Він виконує функцію амортизатора, пом`якшує рух й призначений для коригування плоскостопості. Ортопедичні стельки також бувають різними. В залежності від своєї рельєфності вони можуть або сприяти виправленню деформацій ніжки або запобігати їхній появі.

Перед здійсненням остаточного вибору ортопедичного взуття для свого сина чи донечки слід неодмінно проконсультуватись з лікарем! Неправильно підібрані чобітки можуть тільки ускладнити ситуацію й призвести до більш серйозних проблем зі здоров`ям.

Якому виробнику надати перевагу

На сайті I Love Mommy кожен охочий має можливість ознайомитись з великим асортиментом українських та світових дитячих брендів й їхньою продукцією. Радимо вам звернути свою увагу на ортопедичне взуття від торгової марки «Берегиня». Ця чернігівська взуттєва фабрика впродовж багатьох років займає провідні місця на вітчизняному ринку, що свідчить про високу якість та відповідальне ставлення до своєї роботи. Серед її переваг:

-          використання натуральних матеріалів;

-          великий вибір товарів;

-          конструкція взуття, що відповідає основним стандартам та рекомендаціям лікарів.

Якому виробнику надати перевагу

Зробити замовлення й купити ортопедичне взуття для свого чада ви можете в режимі онлайн або через гарячу лінію нашого магазину. За потреби консультанти I Love Mommy проконсультують вас та нададуть вичерпну інформацію з будь-якого питання.

 

Рекомендовані товари