I Love Mommy у Вінниці! ТК «ПетроЦентр» (другий поверх), просп. Коцюбинського, 70. Графік роботи: понеділок - неділя, з 10:00 до 19:00. Будемо раді Вас бачити!

Переваги дитячих дерев'яних іграшок

Іграшки - невід'ємна річ не тільки для дозвілля дитини, але й для його розвитку. На сьогоднішній день існує великий асортимент ігор для малюків на будь-який смак, аледерев'янімоделі користуються такою ж популярністю, як і десятки років назад. Чому вони так подобаються і дітям, і їхнім батькам?

Головні плюси дерев'яних іграшок

Найважливішими характеристиками будь-яких речей, які оточують малюка в перші роки його життя, є безпека і якість. Крім того, вони повинні цікавити свого маленького власника і відповідати його віку та вподобанням.

 

 

 

 

Що стосується дерев'яних іграшок, то вони:

1. Довговічні.

У деяких сім'ях такі вироби з дерева передаються від покоління до покоління, залишаючись при цьому привабливими на вигляд і дотик. Більшість дерев'яних іграшок цільні, тому їм не загрожують поломки, вм'ятини або інші пошкодження.

2. Безпечні.

Деревина - якісний і екологічно чистий матеріал, ретельно обробляється, тому виготовлені з нього іграшки не принесуть шкоди дитині під час гри. Поповнивши колекцію своєї дитини дерев'яними машинками, кубиками або будь-якими іншими подібними речами, ви можете не переживати про те, що деталі іграшки зможуть поранити дитину.

Багатьом малюкам подобається пробувати іграшки на смак. У випадку з дерев'яними моделями такий спосіб вивчення речей буде абсолютно безпечним, оскільки для обробки деревини не використовуються хімікати.

Головні плюси дерев'яних іграшок

3. Приємні на вид.

Такі іграшки дуже естетичні. Вони будуть приносити радість всій родині навіть просто стоячи на полиці в дитячій кімнаті. І нові моделі, і іграшки, отримані у спадок від попередніх поколінь, мають особливий шарм і не залишать байдужим жодного малюка.

4. Приємні на дотик.

Тактильність - дуже важливий критерій для найменших, оскільки за допомогою дотокання і обмацування дитина дізнається світ навколо. У порівнянні з пластиковими іграшками, дерев'яні набагато приємніше тримати в руках. А завдяки безпеці та якості цього матеріалу ними при бажанні і без шкоди для свого здоров'я можна розважатися протягом цілого дня.

5. Розвиваючі.

Гра з дерев'яними машинками, кубиками, паличками і іншими предметами допомагає дитині розвивати дрібну моторику рук, логічне мислення, фантазію і посидючість. Деталі з дерева малюки можуть використовувати для створення своїх перших надійних конструкцій. Такі іграшки - найкращі помічники у вивченні форм, розмірів і кольорів.

Де купити дитячі іграшки в Україні

Де купити дитячі іграшки в Україні?

Онлайн-магазин дитячих товарів I Love Mommy - місце, де всього за кілька хвилин вільного часу можна придбати якісну продукцію від відомих світових брендів. Вашій увазі ми пропонуємо великий асортимент одягу, взуття, аксесуарів та іграшок для дітей різного віку, а також доступні ціни, зручні умови оплати і швидку доставку по всій Україні.

Рекомендовані товари