I Love Mommy у Вінниці! ТК «ПетроЦентр» (другий поверх), просп. Коцюбинського, 70. Графік роботи: понеділок - неділя, з 10:00 до 19:00. Будемо раді Вас бачити!

Яка різниця між термотрикотажем і трикотажем?

Для пошиття одягу новонародженим використовують особливі матеріали, адже шкіра малюків дуже чутлива й подразлива. Одним з них являється трикотаж – зв’язане з натуральних або синтетичних ниток на спеціальній машинці полотно. Речі з такої тканини комфортні й гарно зберігають тепло, проте можуть розтягуватись. Для холодної пори малюкам обирають речі з термотрикотажу. Цей матеріал використовують для створення дитячої термобілизни, здатної  надійно захистити від будь-яких несприятливих умов.

Чим відрізняється термотрикотаж від трикотажу?

Відмінність між цими матеріалами полягає у їхній щільності. І в трикотажних, і термотрикотажних речах малюк почуватиметься комфортно, а його шкіра «дихатиме». Проте у тканині, з якої шиють дитячу термобілизну, на відміну від звичайного трикотажу, волокна тісно з’єднані одне з одним задля надійного збереження температури тіла. Термотрикотаж вирізняється також своїм м’яким внутрішнім шаром, що частково містить віскозу, еластан та поліестер. Цей матеріал є більш об’ємним, м’яким та має стібки у вигляді ромбу чи квадрату.

Чим відрізняється термотрикотаж від трикотажу?

Як доглядати за речами з такого матеріалу?

Для того, щоб трикотажний та термотрикотажний дитячий одяг довго не втрачав привабливості свого зовнішнього вигляду і залишався м’яким та приємним на дотик, необхідно слідкувати за його станом й правильно за ним доглядати.

Перш за все, регулярно позбуватись кошлатання. Зробити це можна за допомогою ножиць, станка для гоління або спеціальної машинки. Прати трикотажні речі слід в делікатному режимі пральної машинки, але найкраще це робити руками у воді, температура якої не перевищує 40 градусів. Попередньо такий одяг замочується приблизно на півгодини. Після прання речі не варто вижимати, бо через це вони можуть розтягнутись. Розтягнутись трикотажні речі можуть і просто неправильно висячи в шафі, тому зберігати їх рекомендується у складеному вигляді на полицях. 

Як доглядати за речами з такого матеріалу?

Як обрати речі такого типу для дитини?

Перш, ніж визначитись з тим, який трикотажний або термотрикотажний костюм, бодік, чи чоловічок купити своєму малюку, зверніть увагу на такі критерії одягу, як:

  • -          еластичність;
  • -          структура;
  • -          та форма.

Для цього слід покласти річ на рівну поверхню й уважно оглянути її. Якщо на одязі немає нерівностей чи дефектів – він має шанс на те, щоб стати поповненням гардеробу вашого чада. Далі слід оглянути шви й перевірити, наскільки вони якісні. Загалом всі трикотажні та термотрикотажні речі – практичні та надійні, проте перевагу слід надавати товарам лише перевірених магазинів.

Таким місцем являється онлайн-магазин дитячого одягу I Love Mommy. В каталогах на нашому сайті представлено продукцію від відомих світових брендів, зокрема таких, як Carter`s, Oshkosh, H&M, Morekids, Old Navy, Jumping Beans, Okie Dokie, Andriana Fashion Collection, Gap Kids та низки інших. Купити дитячий одяг з трикотажу та термотрикотажу у магазині I Love Mommy – це справа кількох хвилин, яка неодмінно зможе приємно потішити вас та вашого малюка.

Рекомендовані товари