З малюком у літню відпустку: який одяг взяти з собою

Літо – довгоочікувана пора як для дорослих, так і для малих. І для того, щоб спільний відпочинок всією сім`єю приніс лише позитивні емоції, перш за все, необхідно завчасно підготувати все необхідне для безпеки та комфорту малечі. Важливо зуміти правильно скласти список потрібних речей й не набирати зайвого. Ми підготували невелику інструкцію, яка допоможе вам при підготовці до відпустки.

Який одяг взяти з собою?

Перш за все, слід забезпечити малюка чистою білизною. Достатня кількість білизни визначається в залежності від тривалості вашої відпустки. Завбачливі батьки купують відразу цілі бавовняні комплекти спіднього одягу, який традиційно складається з футболки або майки та трусиків-шорт. Вони бувають різні за виглядом. Деякі варіанти можна одягати не лише під основний одяг, а й носити як повноцінний наряд для ігор в номері, походів на сніданок та навіть прогулянок на свіжому повітрі.

Погода буває дуже непередбачуваною, тож слід підготувати себе до всіх можливих варіантів. Декілька футболок та майок з натуральних тканин обов`язково повинні бути у валізі. Разом з ними – кілька пар шортів та/або спідничок. У разі несприятливої погоди не зайвим будуть штанці та легка куртка. Для вечірніх прогулянок захопіть легку кофтину з довгим рукавом.

Нерідко відпочинок всієї сім`єю включає у себе культурну програму, яка потребує відповідного зовнішнього вигляду. Продумайте наперед місця, які ви відвідаєте впродовж відпочинку, й підберіть такий наряд для свого малюка, у якому його було б не спекотно й у якому він виглядав би по-святковому. Класичний варіант для дівчаток – сукня, для хлопчиків – костюм зі штанців й сорочки.

Особенности летнего гардероба

Особливості літнього гардеробу

Практично жоден літній відпочинок не обходиться без активностей поблизу водойм, тому купальні костюми – ще один елемент гардеробу, про який не варто забувати. Рекомендовано брати відразу 2 шт., оскільки походи на море можуть бути щоденним ритуалом, як і прання купальників після повернення. Тож краще завжди мати запасний варіант.

Разом з цим слід потурбуватись й про захист голови від палючого сонця, яке неодмінно буде супроводжувати ваш відпочинок. Головні убори для дітей бувають різні: це і кепки, панамки, капелюхи, хустинки, бандани й багато інших варіантів. Окрім своєї основної функції вони слугують доповненням образу вашого чада, тож перед покупкою неодмінно поцікавтесь, який головний хотіла б мати ваша донечка чи син. Так носіння капелюха або кепки буде приносити дитині задоволення, а вам – відчуття спокою за її здоров`я.

Где купить одежду для ребенка в Украине

Де купити одяг для дитини в Україні?

Якщо ви шукаєте надійний та перевірений магазин дитячого одягу з приємними цінами та великим асортиментом – ласкаво просимо до I Love Mommy. На нашому сайті представлено продукцію від таких брендів, як:

  • - Carter`s;
  • - Oshkosh;
  • - H&M;
  • - Old Navy;
  • - Morekids;
  • - Cherokee;
  • - Okie Dokie та низки інших.

Купити одяг для будь-якого сезону у нас – справа кількох хвилин. В результат тішитиме вас та ваше чадо впродовж багатьох днів.

Рекомендовані товари