Співвідношення європейських розмірів взуття до американських

Купувати одяг та взуття через Інтернет – легко й швидко. Тому не дивно, що цією послугою користується багато батьків при виборі гардеробу для свого малюка. Щоб не пошкодувати про свою покупку й вдало підібрати дитині чобітки, кросівки чи туфлі від закордонного виробника, варто пам’ятати, що маркування розмірів взуття в Європі та США дещо відрізняється.

Що варто пам’ятати перш, ніж купувати взуття

Перед тим, як придбати американське дитяче взуття, слід ознайомитись зі спеціальною таблицею відповідності американських розмірів до європейських. Послуговуючись цими даними, ви не помилитесь з вибором майбутнього поповнення гардеробу й зможете задовольнити себе та своє чадо приємною покупкою.

Намагатись самостійно «перевести» розмір марно, адже між американськими розмірами та їхніми європейськими показниками немає жодного взаємозв’язку. Відмінність між ними полягає у тому, що європейський розмір визначається за двома критеріями (довжина та повнота стопи), а європейський – лише за довжиною стопи.

Визначення розміру в USA

Отож, існує два важливих критерії, які допоможуть правильно визначити розмір взуття:

  • -          довжина стопи, тобто відстань між п’ятою та крайньою точкою великого пальця;
  • -          та ширина стопи – відстань по прямій між крайньою точкою великого пальця та краєм мізинця.

Варто знімати показники обох ніг, адже у кожної дитини стопи можуть бути асиметричні. Навіть якщо відмінність між ними не помітна, варто перестрахуватись й приділити кілька додаткових хвилин замірам обох ніг. Так буде більше шансів з першого разу придбати підходяще взуття. Визначивши довжину та ширину стопи, орієнтуватись при покупці слід на більші показники.

У віці до 2 років ніжка малюка збільшується приблизно в половину кожні два місяці. Тож здійснювати контрольні заміри варто регулярно: дітям від 3 до 6 років кожні три місяці, дітям від 7 років – раз в чотири місяці. Краще всього вимірювати довжину та ширину стоп безпосередньо перед покупкою.

Таблиці розмірів дитячого взуття

Звіривши отримані показники зі спеціальною таблицею, мама та татам безпомилково вдасться визначити розмір взуття для свого сина чи доньки. Згідно з розрахунками в таблиці, взуття малюкам до 1 року в США називається «New Born» чи «Вaby». Тим дітлахам, вік яких становить від 1 до 5 років, підходить взуття з позначкою «Toddler». Починаючи від 6 до 10 років дітлахам обирають взуття типу «Youth» та «Junior».

Важливим є те, що шкала розмірних таблиць взуття для дітей від 10 років така ж, як для взуття для дорослих, в якій враховуються особливості жіночих та чоловічих моделей. У таблицях до 10 років відмінностей між взуттям для хлопчиків та для дівчаток немає, використовується єдина розмірна система.

Таблиці розмірів дитячого взуття

В інтернет-магазині дитячих товарів I Love Mommy знайдеться взуття, одяг та аксесуари від відомих та перевірених брендів з Америки. Оформити покупку у нас з легкістю зможе кожен охочий. Для вашої зручності поряд з описом товарів наявними є розмірні таблиці, які стануть вам у нагоді при виборі нового взуття чи наряду для своєї дитини. За потреби ви можете зателефонувати за номерами гарячої лінії нашого магазину, отримати кваліфіковану консультацію та відповідь на будь-які питання, пов’язані з рішенням купити одяг і взуття для дитини.

Бажаємо вам вдалих та приємних покупок в магазині I Love Mommy!

Рекомендовані товари