В чому різниця між розмірами 24M і 2T?

При виборі одягу для дитини завжди є імовірність помилитись з розміром майбутньої покупки. Це питання немало турбує мам та тат, оскільки не всі речі своєму чаду можна придбати «на виріст».

Розміри 23М і 2T: в чому відмінність

В світі дитячого одягу прийнято вважати, що розміри з літерою «Т» (від англійського слова «toddler) підходять дітлахам, які вже почали ходити або вже роблять це дуже впевнено. Передує цій категорії «infant» - тобто малюк, немовля. Літера «М» поряд з цифрою вказує на кількість місяців життя майбутнього власника одягу.

Таким чином, одяг розміру 23М підходить дітям від 18 місяців до 1 року життя орієнтовно, а 2Т – від 2 до 2 з половиною років. Важливим у цьому випадку виступає показник зросту. Для одягу розміру 24М зріст дитини повинен становити 83-86 см, а для 2Т – від 88-93 см. Оскільки кожен малюк унікальний й його показники можуть відрізнятись від норм зросту та ваги, варто враховувати найменші деталі й підбирати наряд індивідуально для свого чада.

Як правильно визначитись з розміром одягу для дитини?

Насправді продукція кожного бренду по-своєму особлива. Й для того, щоб обрати своїй дитині підходящий наряд, варто перед цим звіритись з розмірною таблицею обраного вами виробника.

В чому різниця між розмірами 24M і 2T?

Що ми можемо запропонувати

Магазин дитячого одягу I Love Mommy впродовж багатьох років співпрацює з найкращими світовими брендами, серед яких Carter`s, Oshkosh, H&M, Old Navy, Jumping beans, Morekids, Okie Dokie, Andriana Fashion Collection, Circo, Cherokee, Gap Kids, Wippette та низки інших. Крім великого асортименту товарів високої якості, своїм клієнтам ми також забезпечуємо:

  • -          зручні умови оплати покупки;
  • -          можливість замовити доставку найбільш оптимальним для себе способом;
  • -          та інформаційну підтримку в телефонному режимі.

Кожен охочий може ознайомитись з каталогом дитячої продукції в каталогах на нашому сайті й купити дитячий одяг в I Love Mommy, витративши на це мінімум власного часу та коштів!

Рекомендовані товари