Категорії
×
Реєстрація

Профіль

Дані для реєстрації

Вхід

Введіть ім'я
Введіть прізвище
First name is not valid!
Last name is not valid!
Це не адреса електронної пошти!
Введіть адресу електронної пошти
This email is already registered!
Введіть пароль
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Підтвердіть згоду з правилами та умовами
E-mail або пароль неправильний!

Відгуки

Profile image
Дуже вдячна за посилочку та оперативну роботу. Якість супер, вживу речі набагато кращі чим на фото. Будемо носити з задоволенням))) Аліна Іщенко
Оцінка
Надіслано 15 липня 2019 р.
Дуже дякуємо за відгук! :)
Profile image
Добрый день)!Получила свой заказ!Спасибо вам,качество и цена на высоте!Хорошо что вы есть!Будем заказывать ещё))) Цёнь Илона
Оцінка
Надіслано 12 липня 2019 р.
Спасибо большое за отзыв! ☺️
Profile image
Дуже сподобався товар! Якісно і ціни адекватні!!! Яна Шевчук
Оцінка
Надіслано 10 липня 2019 р.
Дуже дякуємо за відгук! ☺️
Profile image
Дякую улюбленому магазину. Як завжди ціна, якість, швидкість доставки на висоті! Рекомендую!!! Таня Мецан
Оцінка
Надіслано 8 липня 2019 р.
Дуже дякуємо за відгук! ☺️
Profile image
Замовляла вперше , але не в останнє:) Дуже Вам дякую за швидку доставку і якісні речі . Якість супер і ціни доступні . Віталіна
Оцінка
Надіслано 6 липня 2019 р.
Дуже дякуємо за відгук! :)
Profile image
Дуже задоволена магазином . Товари супер, ціни адекватні, обслуговування клас!!! Татьяна
Оцінка
Надіслано 3 липня 2019 р.
Дуже дякуємо за відгук! :)
Profile image
Перезвоните мне пожалуйста по номеру 8(991)919-18-98 Антон. Антон
Надіслано 2 липня 2019 р.
Profile image
Перезвоните мне пожалуйста по номеру 8(904)619-00-42 Антон. Антон
Надіслано 24 червня 2019 р.
Profile image
Качество вещей просто супер!!! Быстрая доставка , доступные цены. Мы теперь ваши постоянные клиенты ))) Ната
Оцінка
Надіслано 23 червня 2019 р.
Спасибо большое за отзыв! :)
Profile image
Я очень много заказываю у вас в магазине, и до сих пор не могу понять, почему я каждый раз должна платить комиссию банка?? Есть фиксированная стоимость товара,все остальное не моя обязанность. Неужели нельзя сделать карту без комиссии? Светла Куреза
Надіслано 20 червня 2019 р.

Напишіть Ваш відгук

* Обов'язкові поля

To top