Чи маломірить Carter’s?

Одне з основних завдань турботливих батьків – забезпечити своє чадо комфортним одягом. Впоратись з цим непросто, адже не завжди вдається правильно підібрати розмір комбінезону, штанців, кофтинки чи будь-якого іншого елементу гардеробу. Навіть обираючи, здавалося б, підходящі по параметрам речі, є шанс помилитись й придбати більший або менший наряд. В такому випадку постає питання: бренд маломірить чи більшемірить? Спробуємо розібратись у цьому на прикладі дитячого одягу Carter`s, оскільки товари цього бренду користуються великою популярністю по всьому світу.

Що таке таблиця розмірів і для чого вона потрібна

Перш, ніж купувати своєму малюку одяг, варто звіритись з розмірною таблицею й переконатись у тому, що визначені вами показники співпадають з розміром бажаного одягу. Таблиця розмірів одягу Carter`s формується на основі трьох параметрів, а саме:

  • -          вік дитини;
  • -          вага дитини;
  • -          та її зріст.

Існують розмірні таблиці для малюків від 0 до 24 місяців, дітей віком від 2 до 6 та від 6 до 12 років. Орієнтуючись на них, можна безпомилково визначитись з замірами й підібрати відповідний одяг для своєї дитини.

Варто розуміти, що кожен малюк – унікальний й у перші роки свого життя росте й розвивається надзвичайно швидко. Тому при виборі нового одягу, рекомендовано звертати увагу не лише на стовбець «вік» у розмірній таблиці, а й враховувати індивідуальні особливості вашої дитини й співвідносити показник віку з показниками зросту та ваги.

Що таке таблиця розмірів і для чого вона потрібна

В чому особливість розмірів одягу Carter`s

На відміну від інших дитячих брендів, маркування Carter`s передбачає, що пріоритетними показниками є зріст і вага малюка. Зробивши необхідні заміри й ознайомившись з асортиментом товарів цієї торгової марки та розмірною таблицею на сайті, можна спокійно купувати дитячі речі в режимі онлайн, не боячись, що новий одяг буде завеликим чи замалим.

Інколи молоді батьки прагнуть потурбуватись про наявність всього необхідного ще до появи свого чада на світ. Для цього випадку доречним буде дитячий одяг Carter`s розміру NB (від англ. «new born» - новонароджений). Такі речі підходять для малюків, зріст яких становить до 55 см, а вага – до 3,6 кг. Лікарі, що контролюють розвиток малюка впродовж всього періоду вагітності мами, можуть підказати, чи народиться малюк крупним чи, навпаки, більш крихітним. Відповідно до цих рекомендацій можна буде підбирати перші наряди.

В чому особливість розмірів одягу Carter`s

Як визначитись з розміром

Одяг Carter`s відповідає міжнародним стандартам, а розміри – не більшомірять чи маломірять. Всі труднощі, що виникають при виборі дитячих речей цього бренду, пов’язані лише з помилковим визначенням параметрів малюка.

Щоб обрати підходящий по розміру костюм, штанці чи будь-яку іншу річ, варто врахувати всі нюанси статури малюка й основну увагу приділити зросту та вазі. Якщо ці показники визначені правильно, то, користуючись розмірною таблицею Carter`s, можна буде зробити вдалий вибір.

Одяг від Carter`s пропонує широкий діапазон розмірів з урахуванням особливостей фізичного розвитку малюків й мінімальними похибками. Якщо ви самостійно не можете визначитись з тим, наряд якого розміру підійде вашому сину або доньці, - сміливо телефонуйте нам. Консультанти магазину I Love Mommy завжди допоможуть вам.

Якщо ж сталось так, що обраний вами одяг не підійшов дитині, ви можете обміняти товар або повернути його, отримавши назад свої кошти, за умови наявності ярликів та збереженості самої речі.

Рекомендовані товари