Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Що чекають маленькі красуні на Миколая та Новий рік?

  Вибір подарунка – це завжди непроста справа, особливо коли це стосується покупки подарунка для дитини. До цього питання слід ставитись з особливою відповідальністю та уважністю, оскільки будь-яка нова річ, яка з’явиться у житті малюка, може вплинути на розвиток його власних смаків.

Спеціалісти рекомендують послуговуватись наступними принципами при виборі презента:

  • - обирати практичні речі, які були б корисними у садочку або для занять в школі;
  • - дарувати іграшки або речі, які сприяли б саморозвитку;
  • - або купувати у якості подарунку річ з сфери зацікавлень малюка.                                

Оновлення гардеробу

Купити одяг для дитини у якості подарунку – це завжди гарна ідея. Аби подарувати те, що точно порадує вашу доньку, краще всього дізнатись про її бажання перед здійсненням покупки, разом переглянути каталоги улюблених брендів чи хоча б визначити орієнтовний перелік потрібних для оновлення елементів гардеробу.

Що чекають маленькі красуні на Миколая та Новий рік?

У шафі будь-якої дівчинки повинна бути сукня. В каталозі нашого онлайн-магазину I Love Mommy ви зможете ознайомитись з великим асорртиментом сарафанів та платтів від найвідоміших світових торгових марок, зокрема таких, як Carter`s, Oshkosh, H&M, Old Navy, Andriana Fashion Collection, Morekids, Gap Kids, Donatan та інших, тож ви зможете придбати стильний подарунок за доступною ціною. Окрім суконь, вашій увазі ми пропонуємо також інші види одягу високої якості та взуття.

Важливі деталі

Аксесуари – ще один варіант вдалого подарунку для дівчинки. Прикраси, набір гумок для волосся, головні убори, окуляри, пояс тощо – будь-що з цих деталей зможе доповнити образ маленької красуні.

Важливі деталі

Ще одна улюблена іграшка?

Як і будь-який інший предмет у якості подарунку, іграшка – питання індивідуальних вподобань дитини. Деяким дівчаткам подобається гратись ляльками, деяким – конструкторами та машинками. На нашому сайті знайдеться варіант на будь-який смак для дівчаток різного віку. За потреби сміливо телефонуйте за номерами гарячої лінії I Love Mommy, вказаними на сайті.

 

Рекомендовані товари