Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Про бренд дитячого одягу Old Navy

Батьки завжди дбають про те, що їдять їхні діти, чим вони бавляться, а також у що одягнути їхніх невгамовних малюків. На жаль, у теперішній час потрібно ставитися дбайливо не тільки до харчування, але й до одягу діток, оскільки багато речей зроблені з далеко не натуральних тканин, які не дають дитячій чутливій шкірі дихати. А також небезпечним у наш час є таке явище, як барвники, якими фарбують одяг. Вони можуть виділяти небезпечні для здоров’я токсини, викликати подразнення та створювати просто дискомфорт.

 

Одяг для дітей повинен бути зручним, не зважаючи на його призначення: чи це щоденний одяг для прогулянки, чи це нарядні стильні речі. Одяг “Old Navy” – це комфорт для вашої дитини. Речі виготовлені з високоякісних тканин, які дозволяють шкірі дихати.

 

Гарним вибором є одяг для новонароджених від “Old Navy”. Бренд дбає про якість своєї продукції, створюючи тим самим гарні речі, в яких вашому малюку буде надзвичайно зручно. Тканини приємні до тіла, не пропускають холод, але тим самим не запарюють шкіру дитини. Це надзвичайно важливо для ніжної дитячої шкіри, яка адаптовується до навколишнього середовища. Тому батьки повинні дуже дбайливо підбирати одяг.

 

Дитячий одяг із США від фірми “Old Navy” став реальністю для батьків, які піклуються про гарний і стильний вигляд свого малюка. Магазин дитячого одягу пропонує різноманітні бодіки, чоловічки, футболки, шапки, комбінезони, штани, а також інші речі від такого відомого бренду як “Old Navy”.

 

Всім відомо як швидко діти мають тенденцію забруднювати одяг. Тому часто доводиться прати одяг після кожної прогулянки, чи то прийняття їжі, чи активної гри із фарбами та кольоровими фломастерами. Не кожен одяг зможе витримати таке“щоденне прання”. “Old Navy” допоможе забути про переживання щодо стійкості до прання. Кольори залишатимуться завжди такими ж насиченими, тканина не буде кошлатити і втрачати свого первинного вигляду.

 

Діти ведуть активний спосіб життя, тому одяг ні в якому випадку не повинен сковувати їхні рухи. Речі повинні бути вільними, не стискати тіла. Таким чином дитина просто має поводити себе вільно і відчувати легкість від одягу, який на ній, незважаючи на те, чи це теплий комбінезон, чи тоненький костюмчик.

 

“Old Navy” – це одяг для новонароджених, старших діток, підлітків, а також для їх батьків. Тому ви можете одягатися у одяг одного бренду разом з вашою дитиною. Дитячий одяг із США стане гарною лінією одягу у гардеробі малюка.

 

Зараз є багато можливостей придбати гарний одяг через інтернет. Це надзвичайно зручно, адже ви заощаджуєте дорогоцінний час, який можете провести із своєю дитиною. Але часто батьків зупиняє страх перед тим, щоб правильно обрати необхідний розмір. Для цього дитячий одяг із США завжди має вказаний на етикетці ріст та вагу малюка. Внизу наводимо відповідну інформацію.

 

Розмірна сітка дитячого одягу “Old Navy” від народження до 2 років

  Кількість місяців     0-3 місяці    3-6 місяців     6-12 місяців     12-18 місяців     18-24 місяців  
  Ріст (см)   48 — 58   58 — 69   69 — 74   74 — 79   79 — 84
  Вага (кг)   3,15-5,4   5,4-7,7   7,7-9,9   9,9-12,2   12,2-13

 

Розмірна сітка дитячого одягу “Old Navy” від 2-5 років

  Кількість років     2-3 роки   2¼-4 роки   3½-5 роки     4½-5 роки  
  Позначка   2T   3T   4T   5T*
  Ріст (см)   84 — 91   91 — 99   99 — 107   107— 114
  Вага (кг)   13,5 — 14,9     14,9 — 16,2     16,2 — 18   18 — 20,7

 

Ми звикли, що за хороші якісні речі потрібно заплатити «хороші» гроші. Але, на жаль, не кожні батьки можуть собі дозволити купити дорогий одяг для свого малюка, а ще й зважаючи на те, що діти надзвичайно швидко з нього виростають. Але дитячий одяг “Old Navy” – це вдале поєднання якості та ціни, що приємно здивує ваш гаманець.

Рекомендовані товари