I Love Mommy у Вінниці! ТК «ПетроЦентр» (другий поверх), просп. Коцюбинського, 70. Графік роботи: понеділок - неділя, з 10:00 до 19:00. Будемо раді Вас бачити!

Що робити зі старим одягом малюка?

Рано чи пізно настає момент, коли все менше одягу з гардеробу дитини підходить їй за розміром. Дітки ростуть дуже швидко, через що батькам часто доводиться проводити години в пошуках нових нарядів для свого чада. Але що ж робити з одягом, який вже мала? Як можна її використовувати і чи можна робити з нею щось взагалі? Поділимося з вами думками на дану тему в цій статті.

1. Віддати дитячі речі на благодійність.

Далеко не кожного малюка на цьому світі є можливість добре одягатися. Щоб зробити життя для таких дітлахів хоча б трішки краще, ви можете поділитися речами, які більше не знадобляться вашій дитині. В Україні існує безліч благодійних організацій, що приймають одяг та взуття, влаштовуються різні ярмарки, облаштовуються спеціальні точки прийому одягу для дитячих будинків і т.п .. Тому якщо у вас є бажання зробити добру справу і при цьому розвантажити шафу свого сина або дочки - задумайтеся над тим, щоб взяти участь в одному з благодійних проектів.

2. Зайнятися рукоділлям.

Якщо ж розлучатися з колись купленими речами вам не хочеться, то можна спробувати дати їм другий шанс. За допомогою підручних засобів у вигляді ножиць, голки і нитки або ж швейної машинки при бажанні старі дитячі речі можна переробити в стильні предмети декору або нові елементи гардероба.

3. Віддати на переробку.

Якщо ж дитячий одяг повністю втратила свій товарний вигляд, має серйозні дефекти або плями і точно не зможе використовуватися повторно, можна віднести її в пункт переробки. У приймальних пунктах вторинної сировини поряд з пластиком, бляшаними банками, макулатурою та іншими матеріалами також може прийматися одяг.

Такий спосіб позбавлення від поношеного одягу дуже популярний у багатьох європейських країнах. Віддаючи старі речі на переробку, ви приносите користь екології, а також сприяєте розвитку процесу переробки первинної тканини в нове текстильне волокно.

Що робити зі старим одягом малюка

Пропозиція магазину I Love Mommy

Для поновлення дитячого гардеробу рекомендуємо віддавати перевагу перевіреним і якісним представникам. На сайті нашого онлайн-магазину у вас є можливість ознайомитися з великим асортиментом товарів від відомих світових брендів і підібрати для свого малюка практичний і красивий на вигляд одяг, взуття, аксесуари і багато іншого і зробити покупку за доступними цінами всього за кілька кліків.

Рекомендовані товари