I Love Mommy у Вінниці! ТК «ПетроЦентр» (другий поверх), просп. Коцюбинського, 70. Графік роботи: понеділок - неділя, з 10:00 до 19:00. Будемо раді Вас бачити!

Що подарувати на хрестини дівчинці

Хрещення – це надзвичайно важливий момент у житті не лише малюка, а й всієї його родини. Взявши участь у цьому обряді, дитина стає ближчою до церкви й отримує свого власного ангела-охоронця. Оскільки хрещення є дуже інтимною справою, на його святкування запрошують зазвичай лише найближчих людей. Тому подарунок малечі від гостей повинен відповідати статусу події й стати хорошою згадкою про цей особливий день. Ми запропонуємо вам декілька варіантів того, що можна подарувати на хрестини дівчинці й підкажемо, на що слід зважати при виборі.

Скористайтесь порадою від батьків

Хто може знати краще, що саме потрібно дитині як не її мама чи тато? Аби подарунок був не лише приємним та красивим, а й корисним, перед покупкою слід неодмінно проконсультуватись з батьками, дізнатись яких речей малюку не вистачає у повсякденному житті або які речі йому могли б знадобитись у майбутньому. Ця інформація зможе спрямувати ваші пошуки у правильному напрямку й придбати саме те, що треба.

Варто зазначити, що подарунок повинен не лише відповідати особливому статусу події, а й рівню зв'язку між гостем та дитиною: подарунок від хрещеної та хрещеного у більшості випадків є значно більш вартісним, аніж презент від далеких родичів або сусідів.

Скористайтесь порадою від батьків

Що подарувати маленькій дівчинці на хрестини

Обов'язкового переліку речей, які прийнято дарувати дитині в день здобуття нового досвіду немає. Традиціними дарами до хрещення вважають хрестик та ланцюжок до нього. Їх зазвичай дарує хрещений тато й мама. Окрім цього, у якості презенту для малюка можна представити наступне:

  • ходунки;
  • домашні качелі;
  • альбом для фото;
  • фоторамку;
  • розвиваючі іграшки;
  • одяг або взуття тощо.

Обряд хрещення може бути проведений у будь-який момент життя. Тож подарунок обов'язково повинен відповідати віку дитини.

Якщо святкова подія припала на перші місяці після появи на світ доречним буде подарувати одяг для новонароджених. Вибрати можна з дуже широкого асортименту, адже в дитячих магазинах знайдеться безліч варіантів святкових нарядів, в тому числі крижма й спеціальні костюми для хрещення.

Якщо особливий день відбудеться в холодну пору року у якості подарунка можна підготувати теплу ковдру або плед. Речі такого типу мають по-святковому урочистий вигляд, часто оздоблюються в'язаними елементами або вишивкою.

Що подарувати маленькій дівчинці на хрестини

Одяг для дівчаток дошкільного віку слід обирати з особливою уважністю. Оскільки юні красуні ростуть дуже швидко, вгадати з розміром може бути непросто. Будь-який елемент гардеробу зможе потішити малючку: нова сукня, спортивний костюм, штанці, класична кофтинка чи футболка. Якщо ж таки боїтесь помилитись з розміром наряду – підберіть для дитини красивий аксесуар. Хустинка чи панамка на голову для ігор надворі у теплий літній день, елегантний головний убір, що поєднувався б з осіннім пальто чи зимовою курткою, обруч або заколки, що гармонійно доповнять зачіску винуватиці події – все це можна включити до переліку можливих варіантів подарунка для дівчинки.

Труднощі можуть виникнути й з підбором взуття для дівчаток. Якщо взуття – це саме те, чого потребує малюк й нові черевички, сандалі чи кросівки дійсно стануть вдалим подарунком, то можете сміливо відправлятись у взуттєвий магазин. Однак, перед покупкою неодмінно порадьтесь з батьками малечі.

Що подарувати на хрестини дівчинці

Перед покупкою презента варто визначитись, чи буде обрана вами річ корисною лише один раз чи слугуватиме дитині щодня, стане прикрасою дитячої кімнати чи куплена «на виріст». Відштовхуючись від цього, буде значно простіше визначитись з подарунком.

Більшість часу малюки проводять за іграми. Тож вирішивши подарувати щось з іграшок для дівчаток ви точно не прогадаєте. М'яка іграшка у вигляді улюбленої тваринки чи мультиплікаціного героя, подарована у день хрещення, зможе стати хорошим другом малюка й його вірним супутником впродовж наступних кількох років. Красива лялька зі своїми надзвичайними нарядами та зачіскою стане справжньою гордістю й приводом для заздрості однолітків. А якщо лялька йтиме в комплекті з будинком, оснащеним мініатюрними меблями та декором, то радості юної красуні точно не буде меж.

Іграшки для дівчинки можна вибирати й за іншим принципом, опираючись не на те, що більше всього подобається дітям її віку, а зважаючи на її особисті вподобання й хоббі. Поцікавтесь, як дитина любить проводити свій вільний час. Є ті, кому подобається складати пазли або годинами сидіти над розмальовками. Є ті, хто у майбутньому прагне стати музикатом і вже давно мріє про власний, хоча б іграшковий, але музичний інструмент. Хтось любить ліпити чудернацькі фігурки з пластиліну чи глини. Варіантів може бути безліч! А в дитячих магазинах точно знайдеться те, що ідеально відповідало б бажаним запитам.

Що подарувати на хрестини дівчинці

Де купити якісні речі для дитини в Україні

Всім тим, хто прагне оточити своє чадо тільки найкращим або хоче подарувати дитині щось, що неодмінно викличе захват в очах та посмішку на обличчі, ми радимо завітати на сайт магазину I Love Mommy. В наших каталогах представлено кращі зразки одягу, взуття, іграшок та аксесуарів для дітей різного віку та статі.

Окрім високоякісних товарів, шопінг в нашому магазині пропонує вам:

  • кваліфіковану консультацію по телефону чи в режимі онлайн;
  • приємну систему знижок;
  • швидку доставку покупки по всій Україні;
  • можливість обрати зручний спосіб оплати.

В I Love Mommy можна знайти буквально все: одяг для щоденних прогулянок на свіжому повітрі та дозвілля вдома, костюми для відвідування особливих подій, взуття та верхній одяг на різні сезони, іграшки для забави та розвитку, а також аксесуари, що доповнять образ самого малюка чи інтер’єр його власної кімнати.

Де купити якісні речі для дитини в Україні

Якість представленої у наших каталогах продукції не викликає сумнівів і ні на мить не розчарує вас. Впродовж багатьох років ми працювали над пошуком дійсно надійних торгових марок й тепер готові запропонувати вашій увазі продукцію саме тих брендів, яким, ми вважаємо, ви можете довірити свій час та кошти. Серед них: Carter`s, Oshkosh B`gosh, H&M, George, Zara, Mango, Next, Old Navy, Gap kids, Lupilu, Levi`s, Columbia, Reima, Lassie, Akouku, Alana, Andriana Fashion Collection, BabyOno, Bambam, Dembohouse, Flavien, Free country, Luckline, Mega Bocks, Minikin та багато інших.

Менеджери I Love Mommy готові зробити все можливе для того, щоб ваш шопінг у нас залишив по собі лише позитивні враження. За потреби ви завжди можете звернутись до нас. Ми з радістю надамо більш детальну інформацію про товари та бренди, допоможемо знайти бажану річ на сайті й розібратись з розмірно сіткою, пояснимо особливості оформлення замовлення чи просто дамо пораду.

Рекомендовані товари