I Love Mommy в Чернівцях! Запрошуємо вас за адресою Героїв Майдану, 150. Графік роботи: понеділок-субота, з 9:30 до 19:00; неділя, з 10:30 до 18:00. Чернівчани, обирайте адресу при оформленні самовивозу на сайті, чекаємо вас в гості та будемо раді отримати від вас фідбек!

Як вибрати дитячий верхній одяг

З найдавніших часів людина намагалася прикрити своє тіло різним одягом.

 

Судячи з даних, що отримані з археологічних розкопок, одяг з’явився з найперших стадій розвитку суспільства. В основному, матеріалом були шкури тварин.

 

Найпершими одежами були плащі і настегнові пов’язки. Пізніше люди винайшли пояс, взуття, різного роду нарукавники, які могли врятувати від подряпин \ ударів та інших пошкоджень рук. Потім навчилися скріплювати одяг і його частини різними рослинними волокнами або нитками з жил.

 

З часом люди винаходили нові інструменти, які дозволяли шити, прясти, в’язати одяг.

 

У сучасному світі одяг виконує не тільки функцію захисту від навколишнього середовища, а й естетичну. Одяг допомагає створити образ людини або підтримувати відповідний імідж. Недарма є приказка «Зустрічають по одягу – проводжають по розуму».

 

Таким чином, в якому верхньому одязі буде ходити дитина – це досить важливо.

 

По перше, дитячий одяг має бути безпечним і зручним при русі. Обов’язково переконайтеся, щоб у вибраному вами одязі, ваш малюк міг вільно пересуватися.

 

Якщо йому буде незручно або важко це робити – він буде менше рухатися, і як наслідок буде гірше зберігати тепло і замерзати. Також рекомендується не закутувати малюка в занадто велику кількість одягу, так, як це знижує його рухливість і комфорт.

 

Якщо ви часто гуляєте з малюком, який мирно спить у своїй колясці – вибирайте такі речі, які самі по собі подовше зможуть зберігати тепло. Якщо у вас немовля – вибирайте речі, у яких немає зайвих швів, особливо на спині, щоб його хребет зберігав рівне становище.

 

Також якість одягу безпосередньо залежить від матеріалів, з яких вона виготовлена. Кращим вибором буде одяг з натуральних тканин. Не варто забувати і про матеріал підкладки. Найкраще також підійдуть натуральні тканини, такі, як шерсть або бавовна. Ці тканини дозволяють краще циркулювати повітрю, захищаючи вашого карапуза від перегріву.

Рекомендовані товари