У що одягнути малюка на прогулянку?

Придумати наряд, в якому дитині було б комфортно й в міру тепло, - непроста справа. В гардеробі малюка повинні міститись речі для будь-якої нагоди та різної погоди. В цій статті ми розглянемо чотири можливі погодні ситуації. Для кожного з цих випадків слід підбирати одяг дитині з особливою уважністю й турботою не лише про її зовнішній вигляд, а, перш за все, про її здоров’я та зручність.

1. Тепла й сонячна погода.

Коли надворі тепло й світить сонце, складно всидіти вдома. В такі дні слід вирушати на прогулянку по місту чи в парк, попередньо підготувавши підходящий наряд. В цьому випадку все залежатиме від пори року за вікном. Якщо пізня весна, літо чи початок осені, то вдалим вибором для новонароджених стануть чоловічки з коротким рукавом, бавовняні бодіки або ж комплекти з легких штанят та футболок.

Варто пам’ятати про те, що погода може бути мінливою й, на перший погляд, світле небо вмить може затягнутись дощовими хмарами. Тож не полінуйтесь на всякий випадок взяти на прогулянку на свіжому повітрі теплу кофтинку чи толстовку, додаткову пару шкарпеток чи плед. В візочку ці речі не займуть багато місця та, можливо, стануть в нагоді.

Тепла й сонячна погода

2. Теплий день, але з дощем.

Така погода – один з найбільш небезпечних періодів для прогулянки навулиці, адже в цей час запросто можна застудитись. Саме тому дитині слід підібрати одяг, який би не промок під дощем і захистив її від холоду.

Особливу увагу в цій ситуації слід приділити взуттю. Мало хто з дітлахів зможе утриматись від бажання походити по калюжах і перевірити їхню глибину. Саме тому гумові чобітки стануть незамінними для такої погоди. Попри всі їхні переваги є й один мінус: в такому взуття ніжки не дихають й сильно пітніють. Щоб позбавити дитину відчуття дискомфорту під гумові чобітки варто одягати бавовняні шкарпетки, оскільки вони гарно вбирають вологу.

До неприємних калюж та дощу інколи може додаватись прохолодний вітер. До цього теж слід бути готовим й на светр чи худі накинути легку куртку, що захистить від вітру й вологи. Добре було б підібрати для дитини зручні штанці, матеріал яких не пропускатиме дощові краплі, й одягнути їх на бавовняні колготки, легкі лосіни чи тонкі спортивні штанці.

Теплий день, але з дощем

3. Холодно і вітряно.

Така погода може «радувати» у будь-яку пору року. Щоб дитина почувалась затишно й тепло навіть у холодний вітряний день, слід одягнути на неї білизну, яка щільно прилягала б до тіла й зберігала тепло. Це може бути спеціальна термобілизна або кофтинка з довгим рукавом з натуральних матеріалів та колготки. Для немовлят можна обрати чоловічки або боді на довгий рукав. Другий шар одягу – це штанці та теплий светр, комбінезон або спортивний костюм – обирати вам. Куртка чи плащ мають захищати від вітру та холоду, про це обов’язково слід потурбуватись.

Холодно і вітряно

4. Холодно і сонячно.

Яскраве сонце у холодний день може бути дуже оманливим, проте від прогулянки на свіжому повітрі відмовлятись не варто. Щоб радіти приємній погоді дитині було зручно, її наряд має складатись з кількох шарів: приталеної кофтинки чи футболки, поверх якої може бути теплий светр, худі чи толстовка, а поверх неї - надійна й комфортна куртка. На низ – колготки й бавовняні шкарпетки й теплі штанці або зимовий комбінезон.

Взуття слід обирати не лише тепле, а й практичне. Зверніть увагу на елементи, за допомогою яких воно буде кріпитись на ніжці (шнурки, липучки, замок), й переконайтесь у їхній надійності та якість підошви.

Незалежно від того, яка пора року за вікном, важливо не забути про головний убір. Влітку капелюх захистить від нещадних сонячних променів, взимку – від морозів та вітрів. До того ж, вдало підібрана шапочка зробить образ вашого малюка довершеним й допоможе йому почуватись стильним та впевненим у собі.

Всі необхідні речі для прогулянки ви можете знайти на сайті онлайн-магазину I Love Mommy. Ми пропонуємо широкий асортимент дитячого одягу від відомих брендів за доступними цінами. Переконайтесь у цьому самі!

Рекомендовані товари