Аксесуари для купання для дітей до 1 року

У перші місяці життя більшість малюків не відчувають захвату від водних процедур. Допомогти звикнути до щоденного купання й зробити цей процес більш приємним та безпечним можна за допомогою спеціальних аксесуарів. Ці корисні дрібнички значно полегшать життя батьків й неодмінно порадують своїх маленьких власників.

Чим варто обзавестись?

Серед найбільш необхідних аксесуарів для купання варто виокремити такі:

1. Гумовий килимок. Його можна розмістити у ванні або на підлозі поряд з нею. Наявність килимка робить перебування у ванній кімнаті більш безпечним, оскільки, стаючи на нього мокрими ногами, ви або ваше чадо точно не буде скользити чи падати й убереже себе від можливих травм. Гумові килимки виготовляються з надійного та довговічного силіконового матеріалу, який не деформується через вологу. Тож ця річ зможе слугувати вам на славу впродовж багатьох років.

2. Мочалки. Вони бувають різних форм та видів. Аби привернути увагу дитини й відволікти її від переживань під час купання рекомендується обирати мочалки яскравих кольорів у формі тварин. Таким чином під час водних процедур дитина зможе пізнавати для себе щось нове.

3. Рушники. Набагато більше бажання приймати ванну у дитини буде тоді, коли по завершенню вона щоразу буде закутуватись у приємний на дотик та вигляд рушничок. Для того, щоб водні процедури асоціювались у вашого сина чи доньки з позитивними відчуттями, підберіть рушник з м`якого матеріалу, який не викликав би дискомфорту та алергічних реакцій. Цьому нюансу слід приділити особливу увагу, оскільки шкіра немовлят дуже ніжна й потребує тендітного догляду.

4. Гамаки, гірки, надувні круги й матраци тощо. Всі ці речі не лише зможуть розважити дитину, а й забезпечити їй зручність. Ці аксесуари слід підбирати, враховуючи анатомічні особливості малюка та його вподобання.

Аксессуары для купания детей

В чому особливість аксесуарів для купання дитини?

Все, що оточує дитину на початку її життя, повинно бути якісним та безпечним. Цими характеристиками володіють аксесуари для купання. Окрім привабливих форм та кольорів, вони ще й гіпоалергенні та надійні. Мочалки, килимки, надувні іграшки та інші речі перетворять вечірнє миття голови або прийом душу у захопливу гру, якої малюк прагнутиме щоденно.

У каталогах нашого онлайн-магазину I Love Mommy ми представляємо великий вибір товарів для дітей різного віку. Асортимент іграшок для купання й усіх необхідних речей для дітей віком до 1 року зможе приємно здивувати навіть найбільш прискіпливих мам й тат. Переконайтесь у цьому самі! А ми, в свою чергу, зробимо все необхідне для того, щоб процес покупки пройшов для вас швидко та зручно.

В чем особенность аксессуаров для купания ребенка

Рекомендовані товари