Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Декор для дому своїми руками

Виготовлення прикрас своїми руками для дитини – це не лише цікаве, а й дуже корисне заняття. Воно дозволяє розвинути фантазію, логічне мислення, акуратність та дрібну моторику рук, втілити власні ідеї в реальність й прикрасити житло відповідно до власних вподобань. А якщо займатись рукоділлям разом з кимось з батьків, то це ще й допоможе покращити сімейні стосунки, краще дізнатись один одного й отримати спільне хобі.

Матеріали для декору

В цьому списку може бути що завгодно: клаптики тканини, папір або картон, гербарій, ракушки, камінці, пластикові пляшки тощо. При виборі матеріалу для декору слід враховувати інтер’єр приміщення, для якого він буде створюватись.

До прикладу, вітальню, кухню та спальню можна прикрасити колажем з сімейних фото, рамки для яких можна оздобити власноруч відповідно до загального дизайну приміщення. В цих кімнатах доречно виглядатиме й хенд-мейд ваза. У неї можна перевтілити стару пляшку або оновити вигляд вже наявної вази за допомогою шпагата, сухих квітів, стрічок в тон предметів інтер’єру тощо. Додатковий затишок подарують також декоративні подушки, напірники на які можна створити самостійно, або килимки, виготовлені спільно з малюком з залишків різних матеріалів.

У ванній кімнаті краще всього виглядатиме декор на морську тематику. Оскільки це приміщення часто слугує місцем для зберігання великої кількості дрібних речей, можна вигадати цікавий варіант панно-органайзера. У якості додаткових «сховищ» для дрібних речей можна використовувати ящики, оздоблені морським камінням чи ракушками. Звичайні гачки можна замінити коралоподібними предметами або будь-чим іншим, що здасться вам доречним й зможе надійно виконувати свою функцію.

Материали для декора

Користь від рукоділля

Варто пам’ятати, що виготовлення декору разом з дитиною повинно бути часом, проведеним з користю. Окрім навичок рукоділля під час заняття цим хобі можна паралельно спілкуватись на різні цікаві теми, дізнаватись більше про вподобання та мрії вашого чада, слухати разом музику або аудіокнигу й обговорювати почути, дискутувати на різні теми. Рукоділля не даремно вважається одним з найкращих способів релаксації, адже під час створення чогось своїми руками вдається відволіктись від буденних проблем й сконцентруватись на творчому процесі. А це неодмінно приносить користь як дорослим, так і малим.

Користь від рукоділля

А для тих, хто полюбляє разом з дітьми не лише працювати над створенням затишку вдома, а й купувати нові речі, ласкаво просимо до нашого магазину одягу, взуття та аксесуарів I Love Mommy. Ми пропонуємо:

  • -          великий вибір товарів від найкращих світових брендів;
  • -          зручні умови оплати;
  • -          швидку доставку покупки;
  • -          доступні ціни;
  • -          приємні акційні пропозиції.

Купити одяг для дитини у нас – справа кількох хвилин. Переконайтесь у цьому самі! А якщо буде потреба у пораді чи консультації – сміливо телефонуйте за номерами гарячої лінії, де вам завжди радо допоможуть наші менеджери.

 

Рекомендовані товари