Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Дитячі іграшки для пісочниці

Ігри з піском є надзвичайно корисними для малюка. До списку позитивних факторів такого способу проводити час можна включити наступне:

  1. Гра з приємним на дотик мокрим або сухим піском сприяє розвитку у малюка тактильних відчуттів та сенсорного сприйняття.
  2. Ігри з піском виконують заспокійливу дію. При пересипанні піску з однієї ємності в іншу, навіть дуже активне чадо сфокусується на процесі й стане більш спокійним. А забавки з друзями у пісочниці неодмінно допоможуть як дітлахам, так і дорослим, зняти напругу та стрес.
  3. Пісочниця може стати місцем нових знань! Уважно розглядаючи пісок, малюк може помітити, що кожна піщинка різна, у нього можуть виникнути безліч запитань про властивості піску, його характеристики та відмінності. Так гра перетворюється у цікавий пізнавальний процес й спонукає до дискусій.
  4. Можливість створювати з піску різноманітні вироби допомагають дитині розвинути свої творчі здібності та уяву. Допоможуть у цьому спеціальні іграшки для пісочниці, про які ми розповімо вам далі.

Які іграшки для пісочниці купити дитині?

Зробити гру з піском не лише веселою, а й корисною можна завдяки іграшкам для пісочниці. Здавалося б, такі забавки – це лише невеликі предмети з яскравого пластику, однак скільки радості вони здатні принести вашому малюку!

Лопатка – незамінна річ в пісочниці. Вона буде до вподоби як дівчаткам, так і хлопчикам. З її допомогою маленькі будівельники з легкістю насипатимуть пісок у формочки, викопуватимуть ямки різної глибини тощо. Не обійтись у пісочниці й без грабельок. Цей предмет потрібен для відокремлення піску від зайвих крупних елементів, таких, як гілки, сухе листя, камінці тощо. Пластикові форми – обов`язковий елемент гри у пекарів. Будь-який малюк з задоволенням буде створювати піщані композиції. Формочки бувають різних розмірів, форм та кольорів.

Також у пісочниці може знадобитись лійка. Особливо коли планується велике будівництво чи потреба «приготувати» багато пасочок. З наповненою водою лійкою малюк зможе зволожити пісочок й таким чином створити масу, придатну для ліплення.

В деяких наборах іграшок для пісочниці є навіть млини! Робота цього механізму може заворожити навіть дорослих. Адже дуже цікаво спостерігати, як ця досить невелика за розміром іграшка працює як справжній млин, пересипаючи пісок між своїми лопастями й очищуючи його від зайвого.

Пропонуємо вам ознайомитись з каталогами товарів від відомих світових дитячих брендів й придбати подарунок для свого чада в магазині I Love Mommy онлайн всього за кілька хвилин!

Рекомендовані товари