Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Як обрати спортивний костюм дитині

Для більшості дітлахів фізкультура – один з найбільш улюблених та очікуваний уроків у школі. Адже де ще у школі, як не у спортивному залі, можна вдосталь побігати, пограти з друзями в активні ігри й вивільнити всю енергію, що накопичилась під час сидіння на математиці чи літературі?

Для того, щоб ваш син чи донька не знали що таке дискомфорт і аби нічого не обмежувало їхні рухи, слід подбати про зручний спортивний костюм. В цій статті ми розповімо, на що слід звернути особливу увагу при виборі й як зробити покупку, про яку не доведеться пошкодувати.

yak-obrati-dityachij-sportivnij-kostyum

Як обрати дитячий спортивний костюм

Незалежно від того, де будуть проходити спортивні заняття (в приміщенні чи надворі), дитячий костюм повинен «дихати». Матеріал – один з найважливіших критеріїв вибору одягу для малюка в принципі. Речі для дітей шиються з комбінованих тканин, у складі яких містяться як натуральні, так і синтетичні волокна. Найчастіше обирають костюми, виготовлені з бавовни, поліаміду та поліестеру. Позитивні відгуки здобувають також речі з мембранних тканин, які добре пропускають повітря й швидко висихають. В них малюк відчуватиме впевненість у кожному своєму русі.

Важливими характеристиками при покупці спортивного костюму для дитини також є:

  • колір одягу;

  • розмір костюму;

  • сезонність;

  • відповідність типу тренувань;

  • та безпечність виробу.

У питаннях вибору одягу для активних фізичних занять слід відмовитись від моделей у світлих кольорах. Малюки дуже активні й не завжди охайні, тож світлий одяг для спорту може швидко бруднитись й втрачати привабливість свого зовнішнього вигляду навіть за правильних умов прання.

Варто продумати все так, аби навіть в прохолодну пору дитина почувалась в своєму спортивному костюмі добре. Хорошим варіантом буде придбати для свого сина чи доньки набір, який включав би у себе штанці, шорти, футболку, легку кофтинку-вітрівку та більш теплу куртку на випадок не дуже теплих погодних умов. Маючи такий комплект, ви будете впевнені у тому, що малюк завжди буде готовий займатись спортом й зможе підібрати наряд, відповідний сезону надворі.

Оскільки діти ростуть дуже швидко, потреба в оновленні гардеробу й спортивних речей в тому числі може виникати часто. При підборі костюму для фізкультури, слід орієнтуватись на зріст дитини. Купувати «на виріст» не завжди вдала ідея, оскільки речі можуть виглядати на дитині завеликими й приносити дискомфорт під час бігу чи стрибків. Більшість сучасних моделей спортивного одягу для дітей виготовляється так, щоб за потреби довжину та ширину виробу можна було відрегулювати. Саме таким комплектам для школярів краще всього надавати перевагу.

sportivnij-kostyum-kupiti-v-shkolu

Який спортивний костюм купити в школу

Дитячий одяг – це питання не лише краси, а й безпеки. Щоб створити комфортні умови для активних занять малюка, спортивні костюми оснащують додатковими захисними елементами у зонах ліктів, колін та сідниць. Такі вставки також подовжують довговічність використання виробу, адже саме це ділянки найчастіше піддаються різноманітним механічним пошкодженням під час падінь, ударів тощо.

Пропонуємо вам ознайомитись з товарами нашого онлайн-магазину дитячого одягу, взуття, аксесуарів та іграшок I Love Mommy. Вашій увазі представлено спортивні костюми для дівчаток 6-12 років, спортивні костюми для хлопчиків 2-5 років та багато інших якісних та практичних речей для святкових подій чи щоденного використання. З нами онлайн-шопінг неодмінно принесе вам задоволення, адже оформити покупку, оплатити її й замовити доставку за бажаною адресою – це питання всього кількох хвилин!

Рекомендовані товари