З яких матеріалів виготовляють дитяче взуття

Для виготовлення взуття для дітей, як і взуття для дорослих, використовують практично ті ж самі матеріали та технології. Відмінність полягає лише у тому, що створення взуття для малюків потребує набагато більш кваліфікованих спеціалістів та великої уважності до деталей.

З-поміж великого асортименту наявних на сьогоднішній день варіантів чобітків, кросівок, босоніжок для найменших непросто обрати найкраще. Проте знаючи особливості найпоширеніших матеріалів, що використовуються для їхнього пошиття, зробити правильну покупку буде простіше.

  

 

 

 

З чого шиється взуття для дітей?

1. Натуральна шкіра.

Цей матеріал – найбільш поширений та найбільш надійний. Використовують переважно такі види: телячу або свинячу шкіру. Перший варіант вирізняється високою еластичністю й м`якістю, що особливо важливо для тих, хто тільки починає покроково освоювати світ. Свиняча ж шкіра, на відміну від телячої, є більш грубою й менш гнучкою, проте не деформується від вологи. Цей матеріал отримує високі оцінки якості завдяки своїй довговічності. Дійсно, взуття з натуральної шкіри може служити на славу впродовж багатьох років.

2. Штучна шкіра.

Вона нерідко обирається для пошиття чобітків й сандалів для дітей, бо еластична, зручна та практична. До того ж, цей матеріал можна пофарбувати у будь-який колір без шкоди для якісних характеристик взуття. З мінусів – проблеми з повітропроникністю, ніжки у штучній шкірі можуть надмірно пітніти.

3. Замша.

М`який та еластичний матеріал, часто використовується для виготовлення осіннього дитячого взуття. Цей матеріал дозволяє ніжці «дихати» й не мерзнути. З мінусів – потреба у ретельному догляді. Крім того, від виробів з замші доведеться відмовитись у дощову погоду.

З яких матеріалів виготовляють дитяче взуття

4. Нубук.

Якщо плануєте обновити зимовий гардероб, то взуття з нубука – один з найкращих варіантів покупки для прохолодної пори. Поверхня взуття з цього матеріалу обробляється спеціальним чином для того, щоб зберігати м`якість та міцність матеріалу.

5. Войлок.

Цей варіант чудово підходить для взуття різних видів: зимового, спортивного, домашнього. Основні характеристики цього матеріалу – добра повітрепроникність, зручність, натуральність. Також він гарно зберігає тепло. У взутті з войлока ніжці дитини буде комфортно й затишно за будь-яких умов.

Наша пропозиція

 Магазин дитячих товарів I Love Mommy готовий запропонувати кожному охочому порадувати своє чадо великий асортимент одягу, взуття, іграшок та аксесуарів для дітей будь-якого віку. Ми забезпечуємо кваліфікованою інформаційною підтримкою в телефонному режимі та режимі онлайн, а також турбуємось про те, щоб ви могли отримати своє замовлення у максимально короткі терміни.

З чого шиється взуття для дітей

 

Рекомендовані товари