Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Як обрати дитячий конструктор

З-поміж великого різноманіття дитячих іграшок особлива перевага надається конструкторам. Конструктори для малюків— це набір деталей, що можуть відрізнятись за розміром, кольором та типом кріплення. Іграшки такого типу допомагають не лише зробити дозвілля дитини цікавим та веселим, а й підвищити рівень його логічного мислення, краще розвинути дрібну моторику рук та пам`ять. Деякі моделі конструкторів дають малюку можливість розвинути творчі вміння й втілити в життя власні задумки. В цій статті ми розповімо більше про те, як обрати дитячий конструктор пластмасовий, який був би безпечним та цікавим для свого користувача.

Якими бувають такі дитячі іграшки

Для виготовлення конструкторів для малюків використовують різні матеріали. Найбільш популярними вважаються пластикові іграшки. Такі конструктори складаються з окремих блоків з шиповим, гвинтовим чи пазовим способом кріплення. Вони стійкі до вологи, представлені у широкій палітрі кольорів, а також можуть відповідати різній тематиці. З пластикових деталей діти з задоволенням зможуть будувати залізничні станції, автомагістралі, різномантні будинки, фантастичні споруди тощо. Обираючи іграшку такого типу, неодмінно слід враховувати вік дитини, оскільки гра з дрібними деталями для малюків, які не досягли трирічного віку, може бути небезпечною для здоров`я.

Конструктор, що складається з металічних елементів, купують для дітей шкільного віку та старших, адже сам комплект включає у себе більшу кількість складових, а для кріплення доведеться використовувати гвинти та гайки. Металічний констуктор чудово підійде для побудови мініатюрних версій справжніх машин, літаків, кораблів тощо. Важливо, аби набір включав у себе необхідні для будівництва інструменти: ключі, викрутки й інше.

Найбільш безпечним та екологічним вважається конструктор з дерева. Кубиками, брусками чи циліндрами з приємного на дотик та вигляд матеріалу з задоволенням буде гратись будь-який малюк. Такий конструктор — вдалий вибір для дітей будь-якого віку й статі. Приємним бонусом при виборі дерев`яних іграшок стане й ціна.

Якими бувають такі дитячі іграшки

Цікавим подарунком для вашого сина чи доньки може стати керамічний конструктор. Такий набір являє собою комплект цеглинок та сухою сумішшю, за допомогою яких дитина зможе самостійно створювати деталі для майбутнього будівництва. Основна перевага ігор з керамічним конструктором у тому, що готові вироби мають більш реалістичний вигляд. Крім цього, такі розваги розвинуть у дитині більше самостійності, зроблять її більш акуратною та уважною до дрібниць.
Один з прикладів сучасних дитячх іграшок — це магнітний конструктор. Він складається з полімерних деталей, на кожому з кінців яких знаходиться по магніту. Це дозволяє втілювати у життя практично будь-які задумки.

Як обрати дитячий конструктор в інтернет — магазині

Особливу увагу слід приділяти тому, з чого виготовлена іграшка. Матеріал повинен бути міцним, без дефектів та не містити токсичних речовин у своєму складі. Не зайвим буде перевірити сертифікат якості товарів, представлених у магазині. Отримати її можна за запитом у консультанта.

Перш, ніж обирати іграшку для свого чада, варто переконатись, що вона принесе дитині задоволення й буде зручною та зрозумілою у використанні. В конструкторних наборах всі деталі повинні легко з`єднуватись та роз`єднуватись, співпадати з комплектацією та призначенням.
Якщо ви плануєте забезпечити свою дитину великим арсеналом конструкторів, то краще почати з невеликого комплекту. Чим старшою ставатиме дитина, тим більш серйозні будівельні задачі вона буде ставити перед собою. Відповідно, малюк потребуватиме більшої кількості елементів. З часом, якщо це дозволятиме ваш фінансовий стан, його можна буде доповнити іншими комплектами.

Як обрати дитячий конструктор в інтернет — магазині

Як обрати дитячий конструктор недорого в Україні

Вигідну та корисну покупку ви завжди можете зробити на сайті I Love Mommy. Окрім конструкторів для дівчаток та конструкторів для хлопчиків, ми пропонуємо великий вибір інших тематичних іграшок для дітей різного віку, а також якісний одяг та взуття та безліч аксесуарів.

Перевагами співпраці з нами стануть:

  • можливість обрати зручний для себе спосіб оплати товару;
  • швидка доставка замовлення у будь-який куточок країни;
  • кваліфікована консультація по телефону чи в онлайн-режимі.

Рекомендовані товари