I Love Mommy у Вінниці! ТК «ПетроЦентр» (другий поверх), просп. Коцюбинського, 70. Графік роботи: понеділок - неділя, з 10:00 до 19:00. Будемо раді Вас бачити!

Косметика для маленької модниці: бути чи не бути

Дитяча косметика – це не лише декоративна косметика. В її асортимент входять також різноманітні засоби для догляду за шкірою, тілом та волоссям й парфюмерія. Зважаючи на це, можна сміливо сказати, що кожна дитина, починаючи з перших днів свого життя, була знайома з косметикою.

Дорослішаючи, тип та асортимент цих засобів змінюється, у малюків, а особливо дівчаток, виникає сильне бажання поводитись й виглядати так, як це роблять дорослі. Нерідко вони можуть «запозичити» косметику мами чи бабусі для своїх перших спроб у мистецтві макіяжу. Однак оскільки ці косметичні засоби не відповідають віку та типу шкіри маленької модниці, результатом таких експериментів можуть стати алергічні реакції, поява вугрів та інших неприємних проявів. Саме тому дуже важливо пояснити малючці, чому не варто використовувати косметику для дорослих і натомість підібрати їй індивідуальні засоби догляду.

Що врахувати при виборі дитячої косметики

Найважливіший критерій вибору засобів для догляду – це якість. Дітки мають ніжну та дуже чутливу шкіру, яка потребує особливого догляду та дуже обережного ставлення. Тому перш, ніж купувати косметику для доньки, переконайтесь у безпечності обраного вами товару. Також зверніть увагу на ціну, адже цей критерій може багато про що сказати. Зазвичай чим нижчою є вартість косметики, тим більшим шанс, що це виріб, що не пройщов перевірку на якість, або просто підроблений товар. Тому якщо у вас виникають сумніви або ви хочете дізнатись більше про виробника й його продукцію – звертайтесь до консультантів магазина, ознайомтесь з відгуками в Інтернеті, уважно прочитайте інструкцію.

Оскільки від того, наскільки якісною та безпечною є обрана вами косметика, залежить здоров`я та самопочуття її маленького користувача. Не нехтуйте детальним вивченням товару. Обов`язково звертайте увагу на дату виготовлення та термін придатності. Стосується це як засобів для догляду, так і декоративної косметики. З часом вони псуються й можуть принести шкоду малюку.

Косметика для маленької модниці

Яку дитячу косметику обрати

Будь-яка маленька дівчинка буде тішитись наявності своєї власної косметики. Аби підкреслити важливість цього кроку дорослішання, рекомендуємо виділити окрему поличку у ванній чи дитячій кімнаті, де ваша донечка могла б розміщувати свої засоби для догляду.

Туалетна вода з легким приємним запахом, зволожуючі креми для обличчя та рук, безпечні світлі тіні для повік, помади з нейтральним відтінком, шампунь та гель для душу, який добре піниться, - все це може бути елементами косметичного асортименту вашого чада.  

Для вдалих покупок радимо завітати на сайт магазину I Love Mommy, адже перевагами співпраці з нами є:

  • -          висока якість продукції;
  • -          великий вибір товарів від відомих брендів;
  • -          доступні ціни;
  • -          зручні умови оплати;
  • -          швидка доставка;
  • -          підтримка в телефонному та онлайн-режимі.

Рекомендовані товари