Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Брязкальця для малюків: їх види та критерії вибору

Перший рік життя - один з найважливіших періодів розвитку дитини. Протягом цього часу малюк починає поступово дізнаватися щось нове і пробуджувати інтерес до речей, які його оточують. Завдяки ігровій діяльності дитина зможе знайомитися з навколишнім світом з набагато більшим інтересом.

Батькам необхідно пам'ятати, що до вибору іграшок для новонароджених необхідно підходити з величезною відповідальністю і увагою. На сайті нашого магазину ви можете знайти саме ті речі, які могли б сподобатися вашій доньці чи сину і стати корисними в процесі пізнання нового.

Для чого потрібні брязкальця?

Іграшки такого типу - чудова річ для розвитку концентрації уваги на окремих предметах. Брязкальця повинні бути яскравих, але приємних, контрастних кольорів. Рухи немовляти тривалий час бувають не зовсім скоординованими, тому необхідно, щоб форма брязкальця була без кутів і маленьких отворів, в яких міг би застрягти пальчик карапуза. Така іграшка повинна відповідати розміру долоні дитини, мати спеціальне кільце для тримання і взагалі бути максимально зручною. Знайти варіанти брязкалець, які відповідали б усім основним вимогам, ви зможете на сайті нашого інтернет-магазину I Love Mommy.

Починаючи з 6 місяців, у новонароджених настає ще один етап пізнання навколишнього світу, під час якого основним методом дослідження є тактильні відчуття. Можна практично весь час спостерігати за тим, як малюк обмацує різні поверхні або намагається дізнатися про невідомі для себе речі, засовуючи їх собі в рот. У цей період у багатьох діток починають різатися зубки, що робить цей період дуже складним як для самих немовлят, так і їх батьків.

Для чого потрібні брязкальця

Що ми пропонуємо

Саме тому вдалим рішенням буде купити брязкальця для немовлят. Завдяки таким іграшкам ваше чадо буде боротися з нестерпним бажанням чесати свої ясна з більшою ефективністю. Гризун ваш малюк буде підносити до рота, тому надзвичайно важливо, щоб матеріали, з яких він буде виготовлений, були абсолютно безпечними. Продукція, яку можна оглянути в нашому каталозі дитячих іграшок, мають високу якість, адже ми розуміємо, що для новонароджених все повинно бути тільки найкращим.

Якщо ви потребуєте більш докладної інформації про виробників товарів, що є в каталозі, самих товарів або маєте питання з приводу оплати або доставки - звертайтеся до нас. Номери телефонів та адреса електронної пошти вказані на нашому сайті. З радістю будемо чекати можливості допомогти вам!

Рекомендовані товари