Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Як провести дозвілля з дітьми

Не знаєте, як цікаво провести час з дитиною вдома? В цій статті запропонуємо кілька ідей, що будуть до вподоби як дорослим, так і малим.

Пікнік на свіжому повітрі.

Якщо погода сприяє, відправляйтесь всією сім`єю в парк чи ліс за містом! Змінити обстановку дуже корисно. Особливо якщо впродовж тижня батьки працювали, не виходячи з офісу, а у дітей був напружений навчальний тиждень. Полежавши на траві, прийнявши сонячні ванни й відпочивши від буденних турбот, вся родина зможе повернутись «оновленою» й сповненою сил до нового тижня!

Підготовка до пікніка також може стати цікавим та веселим заняттям. Приготуйте смачну їжу разом, спільними зусиллями вирішіть, яку гру взяти з собою на природу, й веселі вихідні гарантовано!

pіknіk-na-svіzhomu-povіtrі

Вдосконалення вмінь в улюблених іграх.

Один з найбільш корисних варіантів того, як провести вихідні з дітьми вдома, - пограти з ними в ігри. Дуже добре, якщо в кількох членів родини є спільний улюблений вид спорту. Так, граючи в футбол чи баскетбол, ви не лише весело проведете разом час, а й покращите свої навички гри. Якщо ж вся сім`я тільки на початковому рівні – не біда! Це хороший шанс почати нову справу разом.

Попередньо варто вислухати думки кожного стосовно того, яким видом спорту йому чи їй хотілося б зайнятись. Наступний крок – обзавестись необхідним спорядженням. А далі все залежить від вашої мотивації та настрою. А підтримка один одного тільки допоможе у підкоренні нових вершин!

vdoskonalennya-vmіn-v-ulyublenix-іgrax

Вивчення знаків та правил дорожнього руху.

Провести вечір з дитиною у такий спосіб буде не лише цікаво, а й корисно. Перш за все, нові знання допоможуть дитині краще орієнтуватись у місті. Якщо малюк цікавиться машинами й у майбутньому захоче здобути водійські навички, то така міні-лекція зможе тільки підвищити його інтерес.

Варто подбати про те, щоб вивчення знаків та правил не було нудним. Придумайте цікаві вікторини з запитаннями, наведіть приклад з життя до кожного правила. Можна прогулятись по району поблизу місце, де ви живете чи буваєте частіше всього й під час ходьби звертати увагу на знаки й розмітку.

 vivchennya-znakіv-ta-pravil-dorozhnogo-ruxu

Відвідування зоопарку або океанаріуму.

Якщо ви не можете визначитись, де провести час з дитиною – сміливо вирушайте у місце, де можна поспостерігати за тваринами. Така ідея точно буде до душі дітлахам. Ще краще, якщо у вашому місті є контактний зоопарк. Там можна не лише дивитись на звірят, а й гладити їх та навіть годувати.

Використовуйте таку можливість прогулятись вдвох з чадом для того, щоб дізнатись більше про те, які тваринки і чому йому подобаються, діліться власними думками й враженнями. Це допоможе створити ненав`язливу атмосферу й зблизитись з дитиною.

Похід в аквапарк.

Думаючи над тим, чим зайнятись з дітьми у вихідні, задумайтесь над водними розвагами. Незалежно від пори року, пропозиція походу в аквапарк точно прийметься дитиною схвально. Влітку розваги на водних атракціонах зможуть замінити поїздку на озеро чи до моря, а взимку – компенсують відсутність теплої погоди й покращать настрій всім членам родини.

poxіd-v-akvapark

Фотосесія.

Майже кожен малюк полюбляє бути в центрі уваги. Дітлахам до вподоби фотографуватись, вигадувати для себе чудернацькі пози та наряди. Чому б не взяти це як приклад того, як провести час з дитиною?

Невелика фотосесія, незалежно від того чи буде вона тематичною, дасть можливість дитині проявити свої акторські здібності, а також поповнить ваш фотоальбом чудовими світлинами на пам`ять.

Відвідування мистецької події.

Похід в театр, на виставку, в кінотеатр чи на майстер-клас – один з найбільш цікавих ідей у списку «Як провести час з дитиною». Такий варіант дозвілля сприятиме загальному розвитку всіх членів родини. Повернувшись додому, неодмінно поділіться враженнями від побаченого, обговоріть свої враження й заплануйте наступну вилазку!

Пропозиція I Love Mommy

Онлайн-шопінг на нашому сайті також можна розглянути як варіант проведення час разом з дитиною з користю. В каталогах I Love Mommy представлено товари на будь-який смак, тож як дорослі, так і малі зможуть знайти щось для себе. Іграшки для дітей, дитячі книги, товари для мам, а також великий асортимент одягу, взуття, аксесуарів, головних уборів – все це доступно придбати за доступними цінами всього за декілька кліків.

А якщо у вас виникнуть питання чи потреба у кваліфікованій консультації – менеджери I Love Mommy радо допоможуть з вибором. Сконтактуватись з ними можна як по телефону, так і в режимі чату.

Рекомендовані товари