Вітровка-дощовик чи Вітровка на флісі: яку обрати

Здавалося б, потреба у вітровці є лише у осінній період, коли наступає сезон дощів. Та насправді рекомендується мати цей елемент гардеробу під рукою постійно, оскільки погода часто буває мінливою та непередбачуваною. В цій статті ми поділимось інформацією про два види верхнього дитячого одягу - вітрівку-дощовик та вітрівку на флісі, й розповімо про особливості та переваги кожного з них.

Дощовик для дитини, його плюси

Активності дітей та їхньому бажанні проводити час на свіжому повітрі деколи не стає на заваді навіть дощ. Вітровка-дощовик стає чудовим рішенням у подібних ситуаціях. Цей одяг одночасно може виконувати свою основну функцію – захист від вологи, й бути стильним доповненням образу малюка.

 

 

 

 

 

Дощовики бувають різних видів:

-          як плащ;

-          як пончо;

-          як комбінезон;

-          як куртка.

Особливість вітрівки-дощовика полягає у матеріалі, який використовують для її виготовлення. Зазвичай це тонка, проте міцна тканина, яка не пропускає вологу й захищає від вітрів. Серед найчастіше використовуваних тканин: нейлон, ПВХ, мембранні тканини, прорезинені тканини тощо. Рівень якості та щільності матеріалу значною мірою впливає на довговічність використання одягу. Тож орієнтуватись слід і на те, в яких умовах та при яких активностях ваша дитина буде носити обраний вами дощовик-вітрівку.

Дощовик для дитини, його плюси

Утеплена Вітровка, її переваги

Такий верхній одяг обирають для прогулянки в умовах прохолодного літа чи теплої весняної або осінньої погоди. Вітровка на флісі виготовляється з тонких матеріалів, проте передбачає наявність утепленної підкладки, здатної забезпечити достатній захист від вітру й створити комфортну температуру для перебування надворі.

За своїм зовнішнім виглядом Вітровка на флісі не особливо відрізняється від звичних для всіх осінніх курток. Деякі моделі можуть мати капюшон або додаткову кількість кишень. Вітрівки на флісі з яскравими принтами й барвистими елементами декору відразу стають улюбленим дитячим одягом. Сучасні дитячі бренди пропонують тематичний верхній одяг, з зображенням улюблених мультиплікаційних героїв, поєднанням різних матеріалів, кольорів тощо.

Що ми пропонуємо?

Якщо ви досі не вирішили, де купити вітрівку для дитини – ласкаво просимо до магазину дитячого одягу, взуття, іграшок та аксесуарів I Love Mommy! У нас на сайті ви знайдете товари від найвідоміших брендів й отримаєте можливість придбати корисний та приємний подарунок своєму чаду, витративши мінімум коштів.

Рекомендовані товари