Види літніх головних уборів для хлопчика

В спекотну погоду під час прогулянки на свіжому повітрі батьки неодмінно повинні потурбуватись про наявність достатньої кількості питної води та про захист дитини від прямих сонячних променів. Уберегти малюка від перегрівання та опіків допоможе головний убір. Кожна з сучасних моделей виготовляється з урахуванням особливостей дитячої голівки, тому носити такий аксесуар буде зручно та приємно навіть при високих температурах.

Загалом дитячі головні убори на літо є універсальними. Більшість моделей можуть носити як хлопчики, так і дівчатка. Проте чим старшими стають діти, тим більше у їхньому гардеробі з`являється відмінностей.

 

 

 

 

 

Для юних джентльменів обирають такі головні убори:

  • -  трикотажні шапочки;
  • -  кепки;
  • -  бейсболки;
  • -  бандани;
  • -  панамки.

Види літніх головних уборів для хлопчика

На відміну від дівчачих, ці варіанти вирізняються простотою та лаконічністю, відсутністю барвистого оздоблення й більш строгими лініями. Попри все це, вони мають всі шанси стати гарним доповненням загального образу й стильним елементом вбрання. Головний убір на літо прийнято обирати в залежності від стилю одягу, в якому дитина відправиться на прогулянку , в садочок тощо.

Критерії вибору дитячої літньої шапочки

Одне з основних правил – прислухатись до вподобань дитини. Дуже важливо, аби літній головний убір подобався вашому сину, інакше носити його він нізащо не захоче. Тому забезпечте малюку можливість обрати, запропонуйте йому кілька варіантів, з яких майбутній власник обере для себе найбільш красивий та зручний на його думку.

По-друге, переконайтесь, що оздоблення шапочки не має об`ємних прикрас. Якщо такі елементи і присутні, то вони повинні бути надійно пришиті до основи.

Пам`ятайте, що літній дитячий головний убір має бути виготовлений з легкого натурального матеріалу світлого кольору, який добре пропускає повітря. Від темних речей у спеку взагалі слід відмовитись, вони лише притягують сонячне тепло.   

Найважливішою вимогою для літньої шапочки є зручність. Дитина буде радіти вашому подарунку і з задоволенням його носити тільки тоді, коли він не буде приносити їй дискомфорт.

Критерії вибору дитячої літньої шапочки

Де купити літню шапочку для дитини в Україні?

Магазин дитячих товарів I Love Mommy – ідеальне місце не лише для покупок одягу, взуття та іграшок, а й для вибору головних уборів та будь-яких інших аксесуарів для дитини. Вашій увазі ми пропонуємо великий асортимент продукції від відомих світових брендів. Доступні ціни, можливість оплатити покупку у найбільш зручний для себе спосіб, швидка доставка, професійна консультація – все це ми пропонуємо своїм клієнтам і отримуємо натомість велику кількість позитивних відгуків. Бажаємо і вам потішити своє чадо, скориставшись пропозицією I Love Mommy.

Рекомендовані товари