Чому бодіки лише для дітей до 24 місяців

 

Основними критеріями одягу для новонароджених вважається зручність та безпечність. А річ, яка ідеально поєднувала б ці дві характеристики, - дитячий бодік.

Назва цієї речі походить від англійського слова «body», що в перекладі означає «тіло». На відміну від інших нарядів, бодік щільно прилягає до тіла малюка, надійно фіксується за допомогою кількох застібок й не оголює спину та живіт дитини під час активних рухів. Цей одяг являється гарною альтернативою окремих майки/сорочки та шорт/штанців.

До якого віку носять бодіки?

Бодіки – зручні та практичні, тому часто виконують роль щоденного наряду. Ці речі являються невід’ємними елементами дитячого гардеробу саме у перший рік життя дитини. Завдяки кнопкам бодік можна легко розстібнути й швидко замінити підгузок. До того ж, цей одяг буває утепленим та літнім, тож підходить для різних пір року. Бодіки – універсальний одяг, який можна поєднати з спідничкою, шортами, штанами й іншими речами.

Після року малюки стають більш активними, вчаться самостійно ходити, користуватись туалетом й взагалі проводять час набагато активніше. Тому в бодіках їм може бути не так зручно виконувати всі ці пункти. Проте асортимент цього одягу включає у себе моделі для старших дітей та навіть дорослих! Тож можливість носити боді має кожен охочий!

Переваги бодіків

Переваги бодіків

Речі такого типу недаремно користуються великою популярністю серед новонароджених, оскільки:

  • - вони практичні;
  • - їх зручно та легко одягати й знімати;
  • - представлені в великому асортименті для різних пір року;
  • - матеріал не потребує особливого догляду й гарно переться;
  • - тканини, з яких їх шиють, безпечні та гіпоалергенні.

Матеріали, з яких шиють боді для дітей

Асортимент цього одягу включає у себе моделі для літнього та зимового періодів.

Для теплої пори бодіки виготовляють переважно з супрему, куліру та бавовни. Ці моделі мають вигляд відкритих майок з широким вирізом та шортів. В них малюк почуватиметься комфортно навіть при високих температурах.

Боді для прохолодних періодів шиють з байки, футеру, інтерлоку, флісу, махри, велюру та інших матеріалів. Утеплені моделі мають довгі рукава й закриту горловину. Боді-реглан та боді-гольф – найкращі варіанти цього одягу для зимової пори.

Чи є відмінність між боді для хлопчиків та для дівчаток

Ці речі для новонароджених різних статей можуть відрізнятись лише за кольором. Для хлопчиків найчастіше обирають боді у палітрі синього, для дівчаток – моделі рожевого кольору. І хлопчачі, і дівчачі бодіки нерідко прикрашаються красивими аплікаціями, вишивками та барвистими принтами.

Для новонароджених краще всього обирати боді світлих, ніжних кольорів. Від дуже яскравого одягу краще відмовитись, адже одяг в такому оформленні може навіть налякати крихітку.

На що звернути увагу перед покупкою боді для дитини

Перш, ніж визначитись з майбутнім поповненням гардеробу свого чада, слід врахувати кілька нюансів, а саме:

  • - якість матеріалу, його практичність та міцність;
  • - якість швів (краще всього, якщо вони будуть ззовні й не дотикатимуться безпосередньо до шкіри малюка);
  • - та наявність і надійність застібок.

Боді для найменших мають застібки спереду по всій довжині, на плечах або між ніжками. Для дітей старшого віку застібки-кнопки можуть розміщуватись і на спині.

Чи є відмінність між боді для хлопчиків та для дівчаток

Наша пропозиція

Якщо ви шукаєте місце, де можна купити боді для новонароджених за доступними цінами – ласкаво просимо до інтернет-магазину дитячих товарів I Love Mommy! Своїм клієнтам ми пропонуємо великий вибір продукції від відомих американських брендів, серед яких Carter`s, Oshkosh, H&M, Old Navy, Andriana Fashion Collection, Morekids, Gap Kids, Daddys, Doremi, Alana та ін. За потреби – звертайтесь до наших консультантів, вони зможуть надати додаткову інформацію про товари, способи оплати та доставки й радо відповісти на ваші питання. Номери гарячої лінії вказані на сайті.

Рекомендовані товари