Корисні сніданки для школярів

Збалансований та корисний ранковий прийом їжі – запорука продуктивного дня. Саме тому дуже важливо потурбуватись про першу трапезу після пробудження для своєї дитини, оскільки від сніданку залежатиме не лише рівень енергії вашого чада, а й його настрій впродовж всього дня.

Основні інгредієнти

Існує декілька ключовий продуктів, необхідних для споживання як дорослими, так і дітьми. Серед них:

1. Фрукти: банани, сезонні ягоди, цитрусові. Особливо важливо збагачувати цими інгредієнтами раціон дитини в період авітамінозу.

2. Картопля та бобові, оскільки вони є надзвичайно цінним джерелом білків та вуглеводів.

3. Зернові та злаки. Без них організм відчуватиме нестачу заліза, клітковини та вітамінів А й D.

4. Молочні продукти. Неодмінно повинні бути в раціоні школяра, адже підвищують рівень кальцію й зміцнюють кістки.

До всього цього варто також додати солодкі напої. Ця категорія може включати у себе сік, чай, какао чи компот. Саме солодкі напої вважаються чудовим завершенням прийому їжі, оскільки вони є джерелом легких вуглеводів, необхідних для закріплення спожитого й підвищення енергетичного рівня чада.

Особливості складання меню

Особливості складання меню

Сніданок – далеко не найбільш улюблений прийом їжі для більшості дітлахів. Для того, щоб ранок був позитивним, слід постаратись враховувати вподобання малюка стосовно перших страв. Краще всього поцікавитись про побажання для сніданку з вечора. Також слід попередньо визначити й на майбутнє уникати використання продуктів, на які у дитини є чи може бути алергія.

Спеціалісти стверджують, що калорійність сніданку для дитини повинна складати 15-20% від загального раціону за день. Це означає, що сніданок має бути максимально легким та поживним як, до прикладу, вівсянка зі злаками, йогурт, бутерброди й чай.

Наша пропозиція

На нашому сайті представлено великий асортимент продукції від найвідоміших дитячих брендів. Тому кожен охочий забезпечити своє чадо якісними та надійними речами зможе знайти підходящий варіант у магазині I Love Mommy. Бажаємо приємних покупок!

 

Рекомендовані товари