Користь ігор для дітей

Більшість часу впродовж дня дітлахи проводять за іграми. Окрім дозвілля, така активність позитивно впливає на інтелектуальний та емоційний розвиток чада. Й в цій статті ми детальніше розглянемо, в чому саме полягає користь від дитячих ігор.

Яке мають значення ігри для розвитку дитини

Перш за все, гра – це один з основних способів, за допомогою якого малюк пізнає навколишній світ. В ігровій формі сприймати нову інформацію й звикати до неї дітям дається легко й з задоволенням. Бавлячись улюбленими іграшками наодинці чи в колі однолітків, дитина відкриває у собі нове.

Яке мають значення ігри для розвитку дитини

Для кожного вікового періоду знайдеться підходяща іграшка. Забавки для новонароджених призначені розвивати дрібну моторику рук, знайомити з різноманітними формами, кольорами чи звуками. Для старших дітлахів виготовляють іграшки, що спрямовані на покращення кординації й підвищення інтелектуальних здібностей. Велике різноманіття є серед видів ігор для дошкільнят, оскільки в їх перелік входять як варіанти для творчого дозвілля, так і активності, спрямовані на покращення фізичного стану дитини чи логічного мислення.

Які іграшки для дитини обрати

I Love Mommy – онлайн-магазин дитячих товарів, асортимент якого включає у себе речі, які потребують та які полюбляють діти різного віку по всьому світу. Кожна позиція у каталозі відповідає всім бажаним характеристикам, а саме:

  • Виготовлена з безпечних матеріалів;
  • Має розвиваючий характер;
  • Привабливо виглядає;
  • Має доступну ціну.

Іграшки для дівчаток - це не лише м'яких плюшевих звірів та ляльок, а й набори для творчості та шиття, розмальовки, декоративна косметика та аксесуари, іграшки для вулиці та багато іншого. Всі ці варіанти представлено на нашому сайті, тож ви за лічені хвилини зможете з легкістю підібрати підходящий варіант.

Які іграшки для дитини обрати

Асортимент іграшок для хлопчиків також приємно вас здивує. Набори конструкторів різної складності дозволять вашому сину, племіннику чи похреснику власноруч побудувати мініатюрну версію стильної автівки чи справжній будинок! Настільні ігри навчаль уважності й посидючості, а музичні іграшки, можливо, розвинуть любов до творчості.

Ми співпрацюємо з брендами, які вже давно стали відомими у різних країнах й впродовж тривалих років отримують лише позитивні відгуки від користування своєю продукцією. Серед них Carter`s, Cat&Jack, Chicco, BoboBaby, Cat, Next, George, Decoland, Dinobots та низка інших. Витративши всього пару хвилин й ознайомившись з представленими нами варіантами, ви зможете підібрати відмінну іграшку на подарунок. Якщо ж виникатимуть труднощі з оформленням замовлення, то наша служба підтримки з радістю допоможе їх вирішити й зробити так, аби шопінг в I Love Mommy залишив по собі лише позитивні враження.

Рекомендовані товари