В чому забирати дитину з пологового будинку в холодну пору року?

Якщо прекрасна подія появи на світ нового члена сім`ї припала на осінь, зиму чи початок весни, то слід потурбуватись про відповідний наряд, у якому малюк вперше зустрінеться зі світом після виписки з пологового будинку й при цьому не замерзне. Існує певний перелік одягу, призначеного для комфортного та святкового перевезення новонародженого додому.

Який конверт обрати

Ця річ є невід`ємною при виписці з пологового будинку. Конверти бувають різними, проте всі зимові варіанти – це своєрідна варіація пледа чи ковдри, у якій дитина почуватиметься затишно й тепло. Крім того, конверт можна буде в подальшому щоденно використовувати у побуті.

Ідеальним варіантом вважається конверт з пуховим або будь-яким іншим натуральним наповнювачем. Покупку цього елемента святкового наряду новонародженого краще всього попередньо, за кілька тижнів до очікуваної дати. При виборі конверта слід уважно перевірити якість внутрішніх швів. Вони повинні бути надійними та м`якими, інакше малюк почуватиме дискомфорт під час своєї першої «подорожі». Якщо у якості застібок буде замок, то завчасно перевірте, наскільки легко він застібається та розстібається.

Яким повинен бути перший одяг малюка?

Окрім конверта, слід подбати й про решту одягу й за потреби скласти список необхідних речей. Класичний набір для першого наряду включає у себе:

-          боді;

-          повзунки;

-          шапочка;

-          підгузник.

Обов`язковий критерій для першого натільного одягу – його натуральність. Найкраще, якщо у складі матеріалів, з якого були пошиті речі, буде 100% бавовна. Ця тканина приємна на дотик, добре зберігає тепло.

Яким повинен бути перший одяг малюка

Як зробити наряд малюка для виписки святковим?

День виписки з пологового будинку особливий для всієї родини. Аби він залишив по собі приємні спогади, не зайвим буде зробити кілька фото нарядних батьків та малюка.

Сучасні бренди пропонують святковий одяг для виписки як новонародженим дівчаткам, так і хлопчикам. Дівчачий комплект може включати у себе трикотажну шапочку, оздоблену вишуканим кружевом, плаття або комбінезон або костюмчик з боді з довгим рукавом та спіднички. Для хлопчиків обирають бавовняні костюмчики або комбінезони з декоративною краваткою чи метеликом.

Важливо правильно підготувати одяг для виписки: попередньо попрати його з використанням дитячого прального порошка, добре висушити та попрасувати.

Як зробити наряд малюка для виписки святковим

Що ми можемо запропонувати

Магазин дитячих товарів I Love Mommy чудово підходить для покупки святкових речей для виписки з пологового будинку! В наших каталогах є все необхідне: одяг для новонародженого, взуття та аксесуари, купівля яких займе мінімум вашого часу та зусиль. Приємні ціни, висока якість, великий вибір, відмінний сервіс – лише кілька причин для початку співпраці з I Love Mommy. Переконайтесь у цьому самі!

 

Рекомендовані товари