Що подарувати на хрестини хлопчику

В день хрещення малюк перебуває у центрі уваги. Навколо нього збираються найближчі люди, родичі, рідні батьки та хрещені мама й тато для того, щоб розділити особливий момент дорослішання й наближення до церковного світу. Завдання дорослих у цей важливий для хлопчика день – це забезпечити все необхідне для того, щоб обряд пройшов незабутньо, а спогади про нього були лише приємними й сповненими позитивних емоцій.

Після хрещення або перед ним дитині вручають подарунки в знак привітання з новим періодом життя. В цій статті ми вирішили роз’яснити, що краще всього подарувати хлопчику в цей день та як знайти бажане у магазині I Love Mommy.

Як визначитись з презентом для дитини

Підібрати річ, яка стане хорошою згадкою для дитини про свої хрестини доволі непросто. Оскільки обряд можуть проводити у різний час, купувати подарунок слід відповідно до віку людини, його вподобань та потреб. Подарунок часто є своєрідним маркером близькості між гостем та хрещеним. Найближчим родичам, таким, як хрещений тато та хрещена мама прийнято докладати більше старань аніж сусіду чи просто знайомому, що прийшов привітати малюка.

Як визначитись з презентом для дитини

Яким має бути подарунок для хлопчика на хрестини

Найбільш вагомими презентами до хрещення є хрестик та ланцюжок. Ці аксесуари прийнято підбирати хрещеним батькам, оскільки вони виконують одну з найважливіших ролей у обряді й подальшому житті малюка.

Аби обряд пройшов згідно з основними традиціями, а атмосфера була відповідною урочистості та важливості події, слід подбати про особливий одяг для хлопчика. Частиною святкового наряду дитини може стати один із завбачливих подарунків від близьких: крижмо для хрещення, костюмчик, головний убір, в’язаний плед чи декоративна ковдра.

Окрім елементів гардеробу можна подарувати щось, що стане в нагоді з часом. Для цього слід поцікавитись захопленнями винуватця події, його улюбленими персонажами мультфільмів, ігор або книг, улюбленими кольорами тощо. Будь-які додаткові деталі про дозвілля дитини можуть стати в нагоді під час пошуків подарунка.

Яким має бути подарунок для хлопчика на хрестини

Безпрограшним варіантом можуть вважатись іграшки для хлопчика. Представлений в магазинах асортимент включає у себе забавки на різний смак: м’які іграшки, конструктори, головоломки, розмальовки, мініатюрні будинки, машинки, а також книги, пластилін й багато іншого. У якості презента на хрестини можна купити щось, що зможе порадувати дитину в той самий день або стати хорошою інвестицією у майбутнє. Рекомендуємо звернути увагу на категорію розвиваючих іграшок. Забавки такого типу бувають різними: є моделі для розвитку логіки, дрібної моторики, просторової уяви, вивчення письма або арифметики, слів іноземною мовою, гри на музичному інструменті тощо.

Як обрати подарунок для дитини

Ось декілька важливих критеріїв вибору речей для малечі:

  1. Якість. Все, що оточує дитину, повинно не лише мати привабливий зовнішній вигляд, а й бути надійним. Надійною річ роблять матеріали високої якості, що обираються для її виготовлення. Перед покупкою неодмінно слід переконатись, що обрана вами річ не має дефектів у вигляді погано оброблених стиків, не до кінця закручених гвинтів, шершавої поверхні – будь-чого, що може поранити дитину чи принести їй дискомфорт під час гри.
  2. Екологічність. Основне завдання дорослих – це дбати про безпеку та здоров’я дітей. Саме тому слід уважно ставитись до того, з чого саме виготовлено одяг та предмети побуту й відповідально ставитись до підбору цих речей. Слід надавати перевагу продукції, яка відповідає міжнародним стандартам, та брендам, що не використовують токсичні речовини й дбайливо ставляться до своїх маленьких користувачів.
  3. Довговічність. Більшість дитячих речей, незалежно від того одяг це, взуття чи іграшки, за період свого використання можуть зазнавати безліч пошкоджень. Йдеться про удари під час активних ігор, плями від їжі або напоїв, вплив сонячних променів або вологи тощо. Зважаючи на це, речі, що стануть доповненням арсеналу іграшок чи гардеробу малюка, повинні бути практичними та бути готовими до того, щоб прослужити на славу не один рік.
  4. Естетичність. Дитинство – це пора, коли у людини формується уявлення про світ, власне розуміння та сприйняття речей. Тому те, що щоденно оточуе ваше чадо, повинно сприяти розвитку у нього гарного смаку.
  5. Зручність. Речі, якими будуть користуватись щоденно, не повинні приносити своєму власнику жодного дискомфорту. Як одяг або взуття, так і іграшки або аксесуари повинні бути зручними у використанні.

Врахувавши всі ці нюанси, є високий шанс підібрати гарний подарунок для дитини.

Як обрати подарунок для дитини

Пропозиція магазину дитячих товарів I Love Mommy

Наш сайт є місцем, де можна придбати все, про що тільки може мріяти дитина. Ми пропонуємо великий асортимент одягу для новонароджених, дошкільнят та дітей шкільного віку, аксесуари для хлопчиків та дівчаток, а також взуття, іграшки та речі, що будуть корисними для навчання та дозвілля вашого чада.

Серед продукції представлених на нашому сайті брендів ви не побачите незнайомого імені, оскільки ми співпрацюємо лише з перевіреними авторитетними виробниками, що гарантує її високу якість та практичність. Торгові марки, товари яких ви з легкістю можете придбати у нас, відомі по всьому світу. Такі виробники, як Carter`s, Oshkosh Bgosh, H&M, George, Next, Matalan, Old Navy, Gap Kids, Marks&Spencer, Levi`s, Reserved, Columbia, Andriana Fashion Collection, Baby Ono, Barbie, Big Chill, Bright Stars й інші можуть заслуговувати на ваш час та увагу, оскільки відповідально ставляться до своєї роботи й виготовляють високоякісні речі для дітей різного віку. А ми, в свою чергу, готові допомогти вам порадувати своє чадо й забезпечити його всім необхідним, не витративши при цьому останніх сімейних заощаджень. Широкий асортимент, доступні ціни та зручний процес оплати замовлення – одні з основних переваг співпраці з нами.

Пропозиція магазину дитячих товарів I Love Mommy

Особливої уваги заслуговує асортимент взуття для хлопчиків. Класичні туфлі, літні шльопанці та сандалі, зручні та стильні кросівки – все це та багато іншого можна буде придбати всього за декілька кліків. Чимало батьків вважають онлайн-шопінг ненадійною справою й надають перевагу покупкам особисто у магазинах, де бажану річ можна перевірити на вигляд та дотик. I Love Mommy готовий зруйнувати цей стереотип та довести, що через Інтернет цілком можливо придбати дитячі товари й не пошкодувати про це. На нашому сайті ми надаємо максимум інформації про всі позиції у каталогах та їхніх виробників. Опис одягу та взуття також включає у себе деталізовану розмірну таблицю, завдяки чому визначитись з правильним розміром покупцям буде значно швидше та легше. Та якщо ж всього цього буде недостатньо є можливість звернутись на гарячу лінію й отримати відповіді на всі бажані питання від консультантів нашого магазину.

Рекомендовані товари