Святковий графік роботи: в суботу (4.05) працюємо до 14:00, неділя (5.05) і понеділок (6.05) - ВИХІДНІ. Усім бажаємо світлого Великодня!

Які бувають іграшки для дітей?

Дитинство без іграшок не можна назвати повноцінним та щасливим. Малюк проводить з іграшками практично весь свій час: прокидається в обнімку з улюбленим плюшевим звіром; вирушає на гігієнічні процедури, де у ванні на нього може чекати гумова качечка чи інша забавка, яка робить купання більш веселим; на кухні також можуть знайтись предмети, гра з якими скоротись очікування подачі сніданку; ну а впродовж всього наступного дня тип іграшки залежатиме від плану розваг. В цій статті ви розповімо більше про те, які бувають дитячі іграшки і як слід обирати іграшки для малюка.

Покупка іграшки для дитини – це питання не лише вподобань її маленького власника. Слід враховувати низку факторів, серед яких вік, стать малюка, рівень його інтелектуального розвитку, приміщення, в якому він буде бавитись подарунком тощо. Важливо, аби арсенал іграшок дитини включав у себе не лише забавки, які допомагали б «вбити час», а й предмети, що сприяли б здобуттю нових навичок.

Які бувають навчальні інтерактивні іграшки для дітей

За допомогою забавок дитина зможе тренувати свою пам’ять, увагу, рефлекси, вивчати форми, кольори та звуки. Батькам вони теж стануть у нагоді, адже установити перший контакт з немовлям набагато простіше у ігровій формі. Крім того, такі іграшки розвивають смак та приносять естетичне задоволення. Кожна деталь зроблена таким чином, щоб вашому малюку було приємно тримати її в руках і бавитись з нею.

Всі розвиваючі іграшки для дітей повинні відповідати основним вимогам:

  • бути виготовлені лише з якісних матеріалів;
  • бути абсолютно безпечними навіть для найменших діток;
  • бути зручними під час ігрової діяльності;
  • сприяти активному розвитку малюка.

Іграшки неодмінно повинні відповідати віку дитини, тому турботливим батькам необхідно уважно обирати необхідні речі для своєї крохи з широко асортименту товарів, які пропонує індустрія дитячих іграшок.

Наприклад, дітям віком 6 місяців підійдуть різнокольорові брязкальця або пищалки. Малюкам від півроку до року – музичні коврики та ходунки. Для ще старших вдалим вибором будуть кубики і різноманітні музичні іграшки. Якщо задуматись над тим, які іграшки потрібні дітям до двох років, то прислухаючись до порад спеціалістів слід купувати їм ігрові книжечки та конструктори.

yakі-buvayut-navchalnі-іnteraktivnі-іgrashki-dlya-dіtej

Що може входити у список іграшок для дітей до року

Перші місяці новонародженої дитини сповнені цікавих відкриттів. Купання в ванній – одна з тих речей, звикнути до якої деяким немовлятам вдається не відразу. Щоб водні процедури стали захопливою грою, сучасна індустрія дитячих іграшок пропонує забавки для купання відповідно до віку дитини.

Найкращим варіантом для немовлят вважаються гумові іграшки для ванної, які зазвичай мають форму різних тварин – качечок, собачок, котиків тощо. Вони виготовляються з безпечних та м’яких матеріалів, тому ідеально підходять для тих, хто тільки недавно з`явився на світ.

Для найменших ще одним веселим заняттям будуть ігри з губками. Різнокольорові поролонові іграшки мають гладку поверхню та будуть приємними до шкіри немовляти. Бавитись з ними під час купання буде тільки в радість!

Для діток старшого віку цікавим буде набір іграшок для ванної. Деякі з цих забавок можуть розмовляти, сміятись, а деякі - плавати та навіть бризкатись водою. Вони неодмінно принесуть гарні емоції не лише дітлахам, а й мамам та татам.

Яскраві гумові качечки, різноманітні формочки чи кубики допоможуть вашому малюку перебороти всі страхи та з задоволенням займатись купанням. Під час ігор в ванній кімнаті з улюбленими забавками дитина буде почуватись безпечно та поводитись спокійно, що набагато полегшить батькам завдання вимити карапуза.

Завдяки різноманітним кубикам, стікерам з буквами чи водонепроникним книжечкам у процесі купання ваша дитина, зможе розвиватись та гратись одночасно. Таким чином ви поєднаєте приємне з корисним: проведення гігієнічних процедур та навчання у ігровій формі.

shho-mozhe-vxoditi-u-spisok-іgrashok-dlya-dіtej-do-roku

Які іграшки потрібні дітям у 4-5 років

В цей період малюки готуються до школи, вчаться взаємодіяти з іншими людьми. Одним з місць, де якнайкраще можна зрозуміти принципи життя в суспільстві є пісочниця. Там дітлахи відкривають для себе правила співпраці, вчаться ділитись іграшками, вирішувати конфліктні ситуації, коли обмін не вдався, втілюють у життя свої архітектурні задумки з піску тощо. Як тут обійтись без спеціального спорядження для гри в пісочниці? Невеликі предмети з яскравого пластику здатні принести малюку дуже багато радості.

Лопатка – незамінна річ в пісочниці. Вона буде до вподоби як дівчаткам, так і хлопчикам. З її допомогою маленькі будівельники з легкістю насипатимуть пісок у формочки, викопуватимуть ямки різної глибини тощо. Не обійтись у пісочниці й без грабельок. Цей предмет потрібен для відокремлення піску від зайвих крупних елементів, таких, як гілки, сухе листя, камінці тощо. Пластикові форми – обов`язковий елемент гри у пекарів. Будь-який малюк з задоволенням буде створювати піщані композиції. Формочки бувають різних розмірів, форм та кольорів.

Також у пісочниці може знадобитись лійка. Особливо коли планується велике будівництво чи потреба «приготувати» багато пасочок. З наповненою водою лійкою малюк зможе зволожити пісочок й таким чином створити масу, придатну для ліплення.

yakі-іgrashki-potrіbnі-dіtyam-u-4-5-rokіv

Наша пропозиція

Магазин I Love Mommy пропонує широкий асортимент товарів, серед яких ви однозначно зможете обрати щось, від чого ваше чадо буде в захваті. З іграшками для ванної час купання стане для малюка довгоочікуваним та дуже бажаним, іграшки для пісочниці зроблять часопроведення на вулиці з друзями ще більш захопливим. Розвиваючі ігри допоможуть підготувати малюка належним чином до шкільних років, розвинути його інтелект, логіку та дрібну моторику. А м`яка іграшка може стати не лише приємним доповненням дитячої кімнати, а справжнім другом сім`ї, що супроводжуватиме малюка щодня. Не відмовляйте собі у можливості подарувати дитині позитивні емоції та якісні речі й завітайте на наш сайт.

Для того, щоб переглядаючи каталог товарів I Love Mommy, ви могли зробити правильний вибір, у описі товару ми вказали вікову категорію, якій підійде та чи інша іграшка та невелику інформативну підказку, з якої ви зможете дізнатись що саме допоможе дитині розвинути обрана забавка.

 

Рекомендовані товари