Як обрати розвиваючий коврик

Розвиток дитини являє собою складний та тривалий процес, що бере початок з першого дня після появи малюка на світ. Навколишній світ включає у себе багато нових речей, явищ та відчуттів. Й для того, аби знайомство вашого сина чи доньки з всим цим було безпечним та продуктивним, слід забезпечити відповідні умови. На сьогоднішній день бренди, що спеціалізуються на виготовленні дитячих товарів, пропонують великий асортимент розвиваючих іграшок. Особливе місце в ньому відводять для ковриків. І в цій статті ми вирішили детальніше розповісти вам чому.

Який розвиваючий коврик краще

Цей дитячий аксесуар, окрім своєї декоративної функції, допомагає дитині розвиватись. Коврики бувають двох видів: ігрові та музичні.

Який розвиваючий коврик краще

Особливість першого варіанту полягає у тому, що, під час гри малюк може розвивати свої тактильні почуття, зір, дрібну моторику, покращувати координацію рухів, логічне мислення, вчитись краще розрізняти кольори та форми. Все це може забезпечити використання й музичних ковриків, проте, як бонус, ігри з музичним ковриком можуть допомогти малюку відкрити у собі любов до музичного мистецтва, певного музичного інструмента й загалом покращити його слух та допомогти краще розрізняти звуки.

Як обрати розвиваючий коврик для дитини

Перш, ніж остаточно визначитись з покупкою, слід врахувати наступні фактори:

  • Вік дитини.
  • Рівень розвитку дитини.
  • Та де саме буде використовуватись коврик.

Завдяки своєму компактному розміру та портативності, коврики можна використовувати практично будь-де. Найчастіше їх розміщують на підлозі у дитячій кімнаті, кладуть на ліжко або диван чи беруть з собою в теплу пору на пікнік чи пляж. Якщо з кориком дитина буде гратись лише в межах дому, то текстильна модель стане найкращим вибором. Вироби з натуральних матеріалів забезпечать малюку комфорт та затишок. У випадку, якщо ви багато часу проводите надворі чи часто подорожуєте й хочете брати коврик з собою для дозвілля, то рекомендується обирати варіанти ковриків, виготовлених з тонкої гуми чи спіненого поліетилену або комбіновані варіанти, оскільки їх значно легше буде очистити від забруднень.

Як обрати розвиваючий коврик для дитини

Вік майбутнього користувача також може підказати в якому напрямку рухатись. Для малюків, що ще не досягли піврічного віку й переважно перебувають у лежачому положенні, варто обирати коврики з бортами, дугами чи коврики-колиски. Для старших дітей підійдуть коврики, деякі частини якого міститимуть приховані елементи, що видаватимуть різні звуки. Дітям віком від одного року буде корисно гратись з інтерактивними ковриками, що мають певний сюжет, потребують логічного мислення та терплячості.

Який коврик купити для дитини?

Відповідь на це питання ви неодмінно знайдете на сторінках каталогів нашого онлайн-магазину I Love Mommy. Вашій увазі ми пропонуємо товари високої якості за доступними цінами. Представлені на нашому сайті розвиваючі іграшки для дітей – це продукція перевірених часом брендів, в яких не сумніваємось ні ми, ні тисячі їхніх користувачів по всьому світу.

Який коврик купити для дитини

Коврик для вашого сина чи доньки, як і будь-який інший предмет для його дозвілля, повинен бути не лише красивим на вигляд, а й безпечним. Ми подбали про те, щоб речі, які ви можете купити у нас, відповідали всім нормам й були виготовлені й якісних та екологічних матеріалів. Тому, купуючи іграшку у подарунок у нас ви можете не хвилюватись про те, що вона нашкодить її маленькому власнику.

Окрім іграшок, в I Love Mommy можна також підібрати дитячі аксесуари, одяг та взуття для хлопчиків та дівчаток різного віку. Інтуїтивно зрозумілий, простий та зручний інтерфейс сайту зробить онлайн-шопінг максимально зручним. Без жодних труднощів за кілька кліків ви зможете ознайомитись з детальним описом обраного товару. За детальною інформацією завжди можна звернутись до консультантів магазину. Ми з радістю допоможемо вам з вибором та оформленням покупки.

Рекомендовані товари